Güvercin Ağzında Beyazlık

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Oguzhan Sisman
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Oğuzhan Şişman
Meslek
Güvenlik
İlgi Alanı
Kediler
Güvercin ağzında üst gaganın altında buğday tanesi kadar beyaz bişey çıktı. Çiçek mi pamukçuk mu mantar mı emin olamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.

Canım kardeşim üst solunum yolu enfeksiyonu ağzında pamukcuk oluşur temizlersin tekrar çıkar mahalle eczanesinden 100mg lık mondoks veya 250 mg tetra al bir kapsülü ortadan yere dökmeden aç bir çay bardağına dök karışınça sarı bir renk oluşur 2lik enjektöre çek kuşun gagasını kırmadan aç o 2lik enjektördeki sıvıyı kuşun gursağına boşalt bir hafta kadar devam et düzelecektir her iki ilaç ta aynı etkiyi gösterir selamlarımla,

Canım kardeşim kuşçu ağabeyin doğru söylemiş bende lafı dolandırmadan tedavisini yazdım kuşun iyileşecektir selamlarımla,

Çok teşekkür ederim sağolun başladım dün aynı dediğin tedaviye.

Canım kardeşim kuşçu ağabeyin doğru söylemiş bende lafı dolandırmadan tedavisini yazdım kuşun iyileşecektir selamlarımla,
Çiçeğin geçtiğini kuşun iyileştiğini nasıl anlarız kümese geri bıraksam sıkıntı olur mu

Canjm kardeşin kaç gündür tedaviye devam ettiniğini yazmamışsın bir hafta on gün içinde geçer tedaviyi bırakmazsan iyi olur diğer kuşlara bulaşmaz gagayı kırmadan açıp arasıra bak bezazlık kalmadt ise tedaviyi sonlandtrabilirsin selamlar.

1 hafta oldu direnci fln iyi beyazlıkta yok 2 gün daha dursun salarım kümese çok sağolun hocam saygılar

Seviyorum sizler gibi söz dinleyen saygılı genç kardeşlerimi saygılarımla.

Seviyorum sizler gibi söz dinleyen saygılı genç kardeşlerimi saygılarımla.
Sayenizde bi hayat kurtardık sağolun selamlar

Geri