güvercin alıcam

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 123kuscu123
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
barış demirel
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
arkadaşlar ben kuşçuluğa yeniden başlıyacagım bana işimi görebilecek 1 çift güvercin lazım fiyatı 40ı gecmesse iyi olur istanbul içi tercihim

Kardeşim profilinden gördüğüm kadarıyla öğrencisin, taklacı besleyeceksen sana kendi damızlıklarımın yavrularından 1 takım hediye ederim.
Yeni yeme düşecek yavrular var. Onlardan 1 takım hediyem olur sana. Uçurur söker buradan haberlerini verirsin.
Özelden irtibata geç benimle.
Selamlar

Ben konyadayım sık yumurta veren bır cıftım var iyi cicikler verıyor dıye tutuyorum yuvada ama kendıler damızlık..gönderme işi nasıl oluyor bılmıyorum ögrenırsen göndereyım hedıye olarak

mehmetjeddi' Alıntı:
Kardeşim profilinden gördüğüm kadarıyla öğrencisin, taklacı besleyeceksen sana kendi damızlıklarımın yavrularından 1 takım hediye ederim.
Yeni yeme düşecek yavrular var. Onlardan 1 takım hediyem olur sana. Uçurur söker buradan haberlerini verirsin.
Selamlar
gepsalma' Alıntı:
Ben konyadayım sık yumurta veren bır cıftım var iyi cicikler verıyor dıye tutuyorum yuvada ama kendıler damızlık..gönderme işi nasıl oluyor bılmıyorum ögrenırsen göndereyım hedıye olarak
:heyo: :tamam:

mehmet zorlu' Alıntı:
mehmetjeddi' Alıntı:
Selamlar
gepsalma' Alıntı:
:heyo: :tamam:
Aynen:
:heyo:
Allah gönlünüze göre versin ! amin

Güzel bir dayanışma olmuş genç üyemize destek olanları tebrik ederim.Allah gönlünüze göre versin.

Geri