GÜVERCİN ALIM SATIM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SerdarBRS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

SerdarBRS

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Serdar Mustafaoğlu
Meslek
Ozel Sektör
İlgi Alanı
Kuşlar
Güverc in alım satımlaro konusunda bir ara bende yapiyordum tuyu bol olsun alana satana hayırlı olsun vs gibi yorumlar oluyor, bu yorumlar genel maksadin disina cikiyor, bence bu yorumlarin olmamasi, sadece kuslar hakkinda soru sroulmasi ve benzeri alim satim konulari ile işli cevaplar yazilmasi tercihimdir, yonetici arkadasim'dan boyle bir talebim var, gerekirse bende sana yardimci olayim artik bu tur mesajlarin onlerine gecelim.. Hoş bir görüntü ortaya cıkmadıgı kanaatindeyim.

Merhaba abi.
Bas bas bağırıyoruz ama olmuyor halen daha alana satana hayırlı olsun yazılıyor. Bizde bu gibi yorumların konunun amacının yitirilmesine sebebiyet verdiğinin geç farkına vardık. Bu gibi yorumların nasıl önüne geçebiliri sizce?
Birde Özgür bey online süreniz hakkında bize bilgi verebilirmisiniz.?

1- Sadece Konu acilmasina izin versek, konuya mesajlar olmasin, kusu almak isteyenler ozel mesajla Saticiya ulassin..

2- Yonetici Arkadaslar Bu gibi Mesajlari O bölümden silsinler, belki ileride bu mesajlar kullanicilar tarafindan konuya yazilmaz

3- Güvercin Almak Isteyenler bölümüne girmek icin ekranda bir uyarici buton cikmasi mumkun olabilir Bu alana su gibi mesajlarin birakilmasi yasaktir gibi..

merhaba onlıne surem yaklasık gunde 10 saate yakın fakat sıteye 1 saat kadar bakanbılıyorum ama her konuya mudehale edıyorum, fakat oncekı konudada soledıgım gıbı once bız karar vermelıyız ne yapıcamıza, katımı davranıcaz yoksa yumusakmı?

Selamlar. Bir kaç güne her forum için kurallar ekleyeceğim. İlan forumları içinde ayrı kurallar olacak. O zaman tam olarak ne yapacağımıza karar veririrz.

bakın mesela resım fıyat eklenmedıgı ıcın kılıtledıgım konu ıcın mesaj atılmıs bana

Konu: 5adet mardin 1arap 1 bursa

KuCuKaFaCaN yazdı:
resım ve fıyat eklemedıgın ıcın konuyu kılıtlemek zorundayım...

mesaji aldi isen konuyu ya ac yada hüseyni söyle acin cok ayip olmus arkadasa,haberinizi bekliyorum ins...
Tahir Kemal Bozoglu
Onursal Üye

bu durumda ne yapmam gerek mesela?

resim ve fiyaz yok ise açmaman gerekiyor.
niye ayıp oluyormuş anlamadım
kim olursa olsun ya kurallara uyar yada konusu kilitlenir.
bahsi geçen kişi yonetim ekibinden değil özgür bey ama siz yönetim ekibindensiniz.
yani ne yapacağınıza sizde karar verebilirsiniz.
siz ile aramızda bir iletişim eksikliği var.bence sorunlar ondan kaynaklanıyo.
yani siz söyleyin ben ona göre yapayım diye bir şey yok
biz hepimiz burada sitenin en güzel olması için uğraşıyoruz.
sizde bizim bir parçamızsınız.yani hep beraber sıcak ilişkiler içinde bunu başarabiliriz.

buna ragmen konuyu acmıs bırısı!!!!!! o yzden sordum!

KuCuKaFaCaN' Alıntı:
buna ragmen konuyu acmıs bırısı!!!!!! o yzden sordum!

Merhabalar. Konuyu ben açtım konuları kilitliyor ve resim eklediğiniz taktirde açarız diyorsunuz afakat kilitlediğiniz konuya yöneticiler hariç üyelerin hiçbirisi resim ekleyemez. Sonuçta kilitli konu.

kılıtlı konuda ınsanlar kendı yazdıkları mesajları duzenlıyemıyormu? bende resım ekledıgınızde bana mesaj atın dıorum cogunda...

elbette kilitleme,kilit açma yetkisi yalnız sizde yani yöneticilrde var.kilitli mesajlara üyeler kesinlikle ne yazı yazabilirler ne resim koyabilirler.

kılıtlenen konulardakı ınsan kendı yazdıgı mesajı edıtleyemıyormu tekrar soruyorum?

KuCuKaFaCaN' Alıntı:
kılıtlenen konulardakı ınsan kendı yazdıgı mesajı edıtleyemıyormu tekrar soruyorum?

Hayır kilitlenen konuya yönetici hariç hiç kimse müdahale edemez.

emınmısınız? ıstersenız deneyelım ben edıtlenıyor dıye bılıyorum sadece yenı mesaj yazamıyor...

Tamam ozaman konuları kılıtlemıyelım :) karar verın ama artık :) yanı bırınız neden kılıtlemıyorsun bırınız neden kılıytledın :D

kimse neden kilitledin demiyor size
kilitleyin bana ulaşın resim kycağınız zaman diyin size ulaşanların konusunun kilidini kaldırın bakın bir süre yine resim eklemezse yıne kilitleyin.

emin olmazmıyız bu kuralları koyan biziz elbette edit yapamıyorlar.siz yöneticisiniz sizin yapabildiğiniz çoğu şeyi üyeler yapamaz.
tekrar söylüyorum bunlar iletişim eksikliğinden oluyor.

KuCuKaFaCaN' Alıntı:
emınmısınız? ıstersenız deneyelım ben edıtlenıyor dıye bılıyorum sadece yenı mesaj yazamıyor...

Tamam ozaman konuları kılıtlemıyelım :) karar verın ama artık :) yanı bırınız neden kılıtlemıyorsun bırınız neden kılıytledın :D

Denendi görüldü.
Kilitli konuyu değiştirmek isteyen üyeye
Kod:
Bu konu kilitlenmiştir, iletilerinizi düzeltemezsiniz ve cevap yazamazsınız.

Uyarısı yayınlanır.

tamamdır sızde emın degıldınız hepımız emın olduk :) ozaman ben yıne konuları kılıtlıyorum ve resım eklemek ıstedıgınızde ozel mesaj yazın dıyorum, zaten cogundada ole demıstım...

Geri