güvercin alım satımı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ömer ÖZKURT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 445

Ömer ÖZKURT

Moderatör
www.guvercinler.org
Ad Soyad
Ömer ÖZKURT
Meslek
Kamu Personeli
İlgi Alanı
Kediler
viewtopic.php?f=133&t=1960&hepsi=1

ilgili bölümün yöneticisini ve genel yöneticileri göreve davet ediyorum bölümü düzene sokun lütfen olan biteni denetleyin.kurallara uyulmayı sağlayın. ve bu bölüme yeni bir düzenleme yapın.50 msj altındakiler ilan veremesiz.
sadece güvercin alıp satmak için bu siteye gelicekler hiç gelmesin.

merhaba arkadaslar kusura bakmayın 1 haftadır ben CEBIT de gorevlıydım acıp bakamadım duzenlemelere baslıyalım ve omerın dedıgı gıbı kurallar getırelım.

viewtopic.php?f=133&t=2081

bunu yapmak zorunda kaldım.yapmasaydım bana ve sitemize laf gelecekti.
sonra milleti uıyarma hakkımız olmuyo insanlar gücünüz bana mı yetiyor diyor.çifte standat var diyor.

heryerde belirttiğimiz bir prensibimiz var bu sitede bunları şahıs gözetmeksizin uygulamak zorundayız.özgür bey sizi daha önce bu konuda uyarmıştım yanlış hatırlamıyorsam.
görevinizi yapmadığınız gibi birde kendi yöneticisi olduğunuz bölümde kullanıcılara kötü örnek teşkil ediyorsunuz,bölüm yöneticisi kendi bölümünün kurallarına uymuyor.
burada kurallara her kim uymazsa,görevini her kim yapmazsa aynı tepkiyi görecektir.
ben bu forumda öz kardeşimin ilanını resim eklemediği,fiyat belirtmediği için kilitlenmesine izin verdim.öz kardeşime bile esneklik yapmıyorum.
Bu sebeplerden beni yanlış anlamasın kimse.

forum ılanlarını takıp ederken sadece resım olmasına ozen gosterıyorm ve fıyat bılgısı opsyonel dır dıye bılıyorum kurallarda olmasına karsın, bana yonetıcılıgımde esnek davranın dendı bende ona uyark gorevımı yapmaya calısıyorum yoksa kendı ılanım ve sızlerın cogunuzun da dahıl tum ılanları kapatmam gerekır ole katı davranalım dıyorsanız ok davranalım sorun degıl. ayrıca gorevımı yapmaya calısıyorum 12 saat bılgısayar basında calısan ve kendı kız arkaasımla bıle nette anca yarım saat konusabılecek kadar vakıt bulan bır ınsanım, ılanlara bakıp ters bısey olmadıgını kontrol edıp cıkıyorum herseye yorum yapmıyorum, ee dersenızkı bole bısey bıze yetmıyor gorevını yapamıyorsun, sızın taktırınız alabılırsınız haklarımı yada yetkılerımı.

ama herseyden once nasıl davranılacagını neye ızın verıp neye ızın vermıyecegımızı yada vermıyecegınızı kararlastırmak gerek bu her konuda gecerlı saım ustanın oyun kuslarındada bılmem kımın satılık kuslarındada...

Geri