Güvercin alıştırma Yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan balkondagüvercin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
retttrre
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kuşlar
1 Çift güvercin aldim ama 2 side erkek çikti :hayir: bende 2 sinide bantlayip dişari saldim geziyorlar kafasini kaşiyor diğerinin kavga etmiyor yani :hhh:
kümeste ediyor ama çok fazla kavga etmiyorlar 2 side ötüyo dönüyö kur yapıyo bunları bıraksam kaçarlarmı kümese girip çıkıyorlar
kümesin kapağını kapattiğimda açıp girmeye çalişiyorlar ( ALIŞMIŞMIDIR ) dişi aliyimmi alana kadar saliyimmi bekleyemedimde
Eşcinsel kuşlar olabilirmi çünkü sırayla üstüne biniyo :hmm:

şimdiden teşekkürler :heyo:

Canım kardeşim hiç acele edip telaşlanmana gerek yok sana o kuşları kim verdiyse onlara kızıyorum belki sana veren de kuşların cinsinden iyi anlamıyordu demek ki sen iki adet hazır dişi al yavru kızması olmasın yoksa beklemek mecburiyetinde kalırsın bu maksatla iki takım kuşun olmuş olur onların da kanatlarını bağlıyarak alıştırır hangisi hangisinle eş olursa olsun fark etmez eş oldumu yumurtaya kovaladımı o zaman erkeklerin o zaman kanatları çözersin selamlar.

Eş şeçme ırk

eş alcam dişi ama mesala benim kuşum sebab , miski gibi... alsam olurmu yoksa ayni ırk mı alcaz forumda bulamadim bu sorumuda yanitlarsaniz sevinirim
başka konu açmamak için buraya yazdim

Eş şeçme ırk

eş alcam dişi ama mesala benim kuşum sebab , miski gibi... alsam olurmu yoksa ayni ırk mı alcaz forumda bulamadim bu sorumuda yanitlarsaniz sevinirim
başka konu açmamak için buraya yazdim

Canım kardeşim madem cinslerini biliyorsun o cinslerden almaya çalışır isen istediğin takımları yapmış olursun selamlarımla.

Geri