Güvercin alıştırma

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kocanberk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

kocanberk

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
ramazan yiğit
Meslek
servisci
İlgi Alanı
kuslarım dun aldım pc odama saldım her ıkısnınınde ıkı kanatlarındada 5 er tane tüh koparttık kacmasınlar dıe ılk kuslarım daha oncede war dı onlar kactı:) bunların kacmasını ıstemıyor:) simdi bugun 2 günleri oluyor bole gene salsam da gezzsınlermı bahcede yoksa genede bantlayayımmı ucabılırmıkı 5 er tane tühlerini aldık kanatlarından vede hergün bole ucurmadan kapıda gezdıreyımmı?

Re: Nasıl yapmam gerek?

Çeşke Kanatlarını Çekmeseydin Bantlasaydın Bantlı Oldumu Zaten Uçamazlardı.Her Gün sal Kuşları Alışırlar.

Saygılarımla...

EFKARLI_COCUK

5 er kanatlarını cektım bu halde salayım dımı

Walla Bazı KUŞLAR o Kanatla Uçabiliyor Sen En iyisi 2 Kanadında 2 Tane Çek

kardeş keşke kesmeseydin ama tabi alışması için kümesin önüne salman gerek ama uçamadıklarından emin olmalısn taner arkadaşında dediği bazen uçarbiliyorlar sen en iyisi geri kalan kanatlarıı bantla öle sal başarılar....

Çektigin tüyler yeter. daha çekme. sen kümesinin önüne sal hiç rahatsız etmeden orada onları yemle. onlar kendileri alışacaklardır. tüyleri çıkınca yavaş yavaş çatıya cıkmaya başlarlar daha sonrada rahatlıkla uçurabilirsin.

Eğer kuşların posta ise kalan kanatlarınıda bantlamanı yavsiye ederim. postalar hızını alınca kanatlanıp giderler.

herkeze soledıklerı ıcın saol dıorum cınsını dahıl bılmıyorum tekı sıyah beyaz pacalı tekı beyaz cikolata:)

kuslarımı bugun carsamba yanı saldım 30 dk bıraktım yerden ot bugday yedıler ve tekrar yakalayarak yuvanın kabısına tutrum gırdıler yanı hıc ucmayı bıle denemedıler he yerdeydıler cokkk sevincliyım hemde cok
her güb bole salacahım ve alısmalarını saglayacahım cekılen kanatlarıda cıktımı artık alısmıs olurlar heralde inş:=)

Kardeşim benim pazar günü iki kanadında 4 telek çektiğim kuşum yabanilerle birlikte havalandı 2 gün çatıda yattı bugün baktım yok olmuş kuş kimbilir ne oldu en güzeli bantla kardeşim sonra üzülme bizim gibi

kardeşim çekmene gerek yokdu ,

Kuş Aldığın Yere , Konuma Ayarsa Büyük bi ihtimal gider Onun için kanatları kesmeni önerrim tabi belli bi kısmını ucundan 5 , 6 Ay arası bi ortalamadan sora ufak ufak tüy çkar gene , Ve ayar etmek içn ortamın güzel olması lazım

Pek ayar Bir Kus deyilse Bantlamanı tavsiye ederim , bi bant zaten 2 ay çürümeden kalır 2 ay gösterirsin az çatıyı veya Bahçeni Artk nerede besliyosan kardesm , 2 ay Sora ufak ufak Yan catıya git gel yaptırırsın sora Hepsi ile birlkde uçurrusun

arkadaşlar şu kanat kuyruk yolma huylarımızdan vaz geçelim artık.neden hayvana eziyet ediyorsunuz.siz olsanız eziyet gördüğünüz biryerde dururmusunuz? iki kanadındanda 6-7 tüyünü bantlarsın kümesin önüne salar yemlersin fazla ürkütmeden.20-25 gün sonra tek kanadını çözersin 10 gün sonrada diğerini.kuşlar rahat olursa çok çabuk alışırlar.( bazı ırk kuşlar hariç posta v.s. gibi) saygılar......

Geri