güvercin alıştırma

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hacı memmed
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
muhammed şeker
Meslek
polis
İlgi Alanı
Kediler
öncelikle selemun aleyküm benim 1çift güvercinim var bunları çatıda besliyorum alalı 1 ay oldu hala dışarı çıkartmadım geri gelmezler diye 1 çiftine 100 tl verdim, taklacı, bunları alıştırmam için ne yapabilirim teşekkürler

hacı memmed' Alıntı:
öncelikle selemun aleyküm benim 1çift güvercinim var bunları çatıda besliyorum alalı 1 ay oldu hala dışarı çıkartmadım geri gelmezler diye 1 çiftine 100 tl verdim, taklacı, bunları alıştırmam için ne yapabilirim teşekkürler

S A MEHMET KARDESİM ÖNCELİKLE ARAMIZA HOŞ GELDİN EGER KUŞLARINIZ ES İSE ETRAFLARINI ÖGRETMENİZ İÇİN BİR MÜDDET KANATLARINI İGNELİ SEKİLDE BİR HAFTA KADAR DISARI ÇIKARINIZ ONDAN SONRA ERKEGİ SERBEST BIRAKIRSINIZ ERKEK ALISINCADA DİŞİ İLE BERABER BIRAKIRSINIZ AMA YİNEDE ONLARA PIRILTI VERBİLECEK BİR KAÇ KUS DAHA BULUNDURMANIZ DAHA İYİ OLUR TEEKRAR HOŞ GELDİNİZ İYİ PAYLASIMLAR

SAYGILAR

hacı memmed' Alıntı:
eş değiller ne yapmalıyım?

1aydır sende olup da es olmadıklarına göre eger yavru degillerse ya ikiside erkek yada ikisi de dişi yoksa o kadar zaman içerisinde es olurlardı imkanın var ise resimlerini yükleyebilirsen daha iyi yardımcı olabilirdik

bende yenıyım arkadasım enıstem kus bakıyor damızlık v.s yardımcı oldu saolsun ama evımın ustu komple catılı sadece koselerden 5.e 5 acıklık var tam 5 kus kacırdım 2 haftada catıya cıkan asaya ınmıyor cunku beslendıgı yerını evın ustunden goremıyor yavru alıstırmak kolay bı cıft ucurmalık yavru al bıde hafta sonları salma etrafında cok kuscu varsa pırıltıya gıdıyorlar.ıyı kuslarını bıraz daha ucurma derım.es kus yaparsan cok ıyı olur erkeklı dısılı..erkegını salarsın 2 hafta ıcındede esını yavas yavas salarsın kus ılla kacar can sıkmaya gerek yok ama kalıte kuslarda daha dıkkatlı olmak lazım evın durumu v.s herseyı goz onune al arkadas(yaralı oldugum ıcın uzun uzun yazdım)ben daha kuslar uzerınde cok sey ogrenıcem cevremde ve burada yardımcı olacak arkadaslar saolsun var

[No message]

Ekli dosyalar

• Fotoğraf0522.webp
    Fotoğraf0522.webp
    18.1 KB · Görüntüleme: 2,496
[No message]

Ekli dosyalar

• Fotoğraf0512.webp
    Fotoğraf0512.webp
    21.1 KB · Görüntüleme: 2,439
[No message]

Ekli dosyalar