Güvercin Aşılama

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Aydin Cagdas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Aydın Çağdaş
Meslek
Kuşçu
İlgi Alanı
10 yıl aradan sonra güvercin hobime geri dönmek üzereyim hemen her ayrıntı hazır diyebilirim. yalnız aklıma takılan bir olay var... Güvercin aşısı diye birşey varmış (daha önce hiç duymadım, uygulayanı da görmedim) bu aşıyı temin etmekte Türkiye'de çok zormuş. Üstelik bu aşıyı yapmazsak kümese hastalık bir bulaştımı bütün kuşlarımızı kaybedermişiz ve kümesi yıkıp yeniden inşa etmek gerekirmiş... Öncelikle bu doğru mudur? Doğruysa tabi bunu uygulamaktan başka çaremiz yok. Kuşlarımızın sağlığı için uygulayacağız tabi ama öncelikle bu aşıyı nerden temin edebilrim? yılda kaç defa kaç doz vurulacak? ben veteriner değilim bir hayvana nasıl aşı yapabilirim? güvercinleri tek tek veterinere götürme şansım da yok? bu aşı olayı kafamı çok kurcalıyor açıkcası. Bunun alternatif bir çözümü yokmudur? ne bileyim hayvanların suyuna damlatmak yada ilaçlamak gibi.

ilaccı_murat' Alıntı:
colombovac marka aşıyı kullanman gerekiyor dünyanın en iyi güvercin aşısı tavuk horoz vs değil yalnız güvercin için üretilmiş alman ilaç firmasının aşısıdır her 6 ayda bir vuracaksın 50yada 100 kuşluk olanı vardır dünyada bu aşıdan daha kalitelisi yokdur bu türkiyenin her yerine kargo ile bunu gönderiyoruz ve bütün avrupa güvercin ilaçları mevcuttur istediğiniz zaman arayabilirsiniz 0507 719 59 50 saygılar Murat

öncelikle yorum yazdıgınız için teşekkür ederim. aşı ile ilgili size bazı sorularım olacak birincisi bu aşı karma aşı mıdır? yani bu aşıyı vurursam kuşlarıma başka aşı vurmama gerek yok mu? yada başka bir deyişle bana kuşlar için kullanmam zorunlu olan tüm aşıları miktarları ve fiyatlarıyla birlikte bir program şeklinde belirtme imkanınız var mı? birde kuşlara aşı vurmayı nasıl öğrenebilirim? ya aşı vururken zarar verirsem hayvanlara?

Geri