Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
S.a Hayırlı akşamlar Arkadaşlar Ve Abiler
güvercin bakımı ve yetiştime ile ilgili konularda bana usanmadan ve sıkılmadan yardım edicek olanlar lütfen msn adresinden yardım istiyorum büyüklerimden ve başından daha önce geçmiş ve bilgi sahibi olan sizlerden yardım istiyorum lütfen şimdiden sizlere teşekkür ediyorum ve SAygılarımı iletiyorum allah Razı olsun...
Msn Adresim: SİLİNDİ
msn adresimi neden siliorsun admin kötü mü ettik çok fazla bişi mi istedik sadece yardım istedim ne warda siliyorsun anlamıyorum hem sizin sitenin reklamını arkadaşlarıma yapıorum ama siz benim msn adresimi siliyorsunuz neyse allaha emanet olun güzel site iyi çalşmalar herkeze hoşçakalın
Sitenin reklamına ihtiyacımız yok. Forumda istemediğiniz kadar hatta aklınızın alamayacağı kadar bilgi var, okur bakar, öğrenir, belkide öğretirsiniz.
Yönetici Yetkileri
1. Yöneticiler yazılan yazının konusuyla ilgili olmayan bir bölümde yazıldığına karar verirlerse, yazıyı uygun bölüme aktarır veya silerler. Bu nedenle itiraz türü yazıların da silinmesi veya cevaplandırılması yönetici yetkisindedir.
2. Kurallara uymayan veya gönderdikleri iletiler ile site düzenine zarar verdikleri düşünülen üyeler yöneticiler tarafından uyarılıp, davranışın tekrarında sistemden uzaklaştırılırlar. Yeni üye statüsündeki kişiler (30'dan az iletisi olan kullanıcılar) site kurallarını ihlal etmeleri durumundan uyarılmaksızın sistemden süreli / süresiz uzaklaştırılabilirler.
3. Site kurallarının güncellenme veya yenilerinin eklenmesi hakkı yöneticilere aittir. Kurallarda değişiklik olması durumunda kullanıcılar bilgilendirilir. Yeni kuralları kabul etmeyen üyeler, üyeliğini ve iletilerini bırakarak bir daha gelmemek üzere gidebilir. 4. Yöneticilerin (özellikle yüksek seviyeye sahip) yaptığı uygulamalar (ileti silme, ileti düzenleme, kural koyma, uzaklaştırma) hiçbir şekilde sorgulanamaz, hesap sorar gibi yeni konular açılamaz.
5. Her ne olursa olsun, yönetici ve diğer üyeleri küçümsemek, sataşmak, laf yetiştirmek, küçük düşürmeye çalışmak, kişiliklerine saldırmak ve rencide etmek, özel bilgilerini açıklamak kesinlikle yasaktır.