Güvercin Belediğim İçin Uyarı Aldım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tamerist
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

tamerist

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
tamer güven
Meslek
barmen
İlgi Alanı
Müdürlügümüze evinizde hayvan beslediğinizden ve cevreye verdiğiniz rahatsızlık verdiğiniz verdiğinizden dolayi hakkınızda sikayet vaki olmustur. Bakmakta oldugunuz hayvanlara ait saglık ve diger kimlik kartlari ile birlikte Fatih Belediye Baskanlıgı Saglık isleri ( Veteriner birimine ) görüsme ve kayit islemi icin 3 gun icinde muracaat etmeniz rica olunur.

( Seklibde bir tebligat aldim,5 yıldır güvercin sever olarak ilk defa basıma geliyor ve ne yapmam gerektiğini bilmiyorum bu konu hakkında,lütfen yardımcı olup yönlendirirseniz cok sevinirim tesekkürler )

Re: Lütfen yardim.

Selamlar,

Söz konusu tebligatı sözünü ettikleri üzere şikayet olayına istinaden almışsınız, bu tebligata uymanız ve gerekli merciye gidip savunma yapmanız gerekmektedir. Bu konuda net bilgileride buradan alırsın, sizi şikayet eden şahıs veya şahıslarla bunu çözmenin yollarına gidebilirsiniz. Yada belediye kayıt altına alıp sizin kuş beslemeniz konusunda izinde verebilir.

Saygılarımla,

Aykut Karabulut

Re: Lütfen yardim.

hayvanlara aşı kartı çıkartıcaksın gibi görünüyor ama buda baya masraflı olabilir. sizi şikayet eden kişinin şikayet etme amacı ya size olan garezi yada güvercinleri uçururken çıkan seslerden rahatsız olmasından kaynaklanıyor olabilir. yada güvercin dışkılarıyla bir husumet yaşamıştır sonucunu size bağlamştır.

Tesekkürler aydinlattiğiniz icin,insallah bir sonuca ulastiririm durumu. Daha belediyeye basvurmadim,onlardan da ses cıkmadı,p.tesi'ye kadar ses cıkmazsa gidecegim duruma dahil olmak adina.. önerileriniz icin tekrar tskler.

ne oldu bu olayın sonu?

Bizim milletimiz işte....çok üzücü....ne yani sonuçta kuş bunlar heryerde güvercin var! Adamı ne şikayet edersiniz....Kıskançlıktan hainlikten başka bişey değil..... Olayın sonunu bende merak ediyorum!!!

Geri