GÜVERCİN BESLEME MAKİNESİ

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan erdincb29
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K

erdincb29

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Erdinç BAVAŞ
Meslek
Öğretmen
İlgi Alanı
Merhabalar arkadaşlar.

Son düzenleme:
merhaba,
çok güzel bir çalışma emeğinize sağlık. ancak hayvanların yem yedikleri alt kısım kaliteli plastik veya ahşap olabilirse; herhangi bir elektrik kaçağı riskine karşı daha güvenli olur diye düşünüyorum.
çalışmalarınızın devamı ve başarılar dileğiyle... :slm:

çok güzel bi çalışma özellikle güvercinler baz alınarak üzerinde yoğunlaşıldığı için, başarılarınızın devamını dilerim..

erdincb29' Alıntı:
Merhaba teşekkürler.Bu risk için elimden geldiğince önlem almaya çalıştım.
Makine üzerinde güç kaynağının girişinde ve çıkışında sigorta kullandım.Topraklı priz kullanmayı tavsiye ediyorum.
İlave bir kaç önlem daha alabilirim.Tavsiyeleriniz için sağolun saygılar.
:evet: rica ederim, iyi çalışmalar.. :tamam:

GENÇLERİMİZİ VE ERDİNÇ ÖĞRETMENİMİ BÖYLE GÜZEL ÇALIŞMALARDA GÖRMEK

BENİM İÇİN MUTLULUK VERİCİ OLDUĞUNU SÖYLEMEK İSTİYORUM..

YENİLİKÇİ ,HERDAİM İYİYE , GÜZELE, ...YAPILACAK TÜM ÇALIŞMALARI TEBRİK EDİYORUM..

AYAKTA ALKIŞLIYORUM.. :bravo:

Kutsal Damacana :)

emeğine sağlık..

emeğinize sağlik.
birde yavru büyütecek bir sistem olsa muhteşem olur yumurtayı cıkartmak kolayda sonrası zor

tutmasına tutar fakat fiyat'ın hitap ettiği hedef kitle ister istemez sınırlanmış oluyor. ancak bu makinenin ilk versiyonu moralinizi bozmayın bence. hedef kitleyi genişletebilmek için fiyatın daha ekonomik olabilirliği üzerinde malzeme ve emek konusunda tekrar tekrar deneyerek çalışmanız gerekecektir. dilerim daha iyi ve daha geniş bir hedef kitleye hitap eden versiyonlarını da üretebilirsiniz. kolay gelsin :slm:

Makina bence de tutar fakat fiyatı yüksek geldi bana :)

Fiyat aralığı için birşey söyleyemem Fakat balıklar için olan sağlıklı besleme makinaları 200 tl civarı ufacık alet. 500-750 arası diye düşünebilirsiniz belki de . Fikir çok iyi ama. Onun için tebrik ederim. :tamam:

erdincb29' Alıntı:
Evet haklısınız fiyat biraz pahalı.Bunun sebebi seri üretime geçmemiş olması plastik kalıp maliyetlerinin pahalı olmasından dolayı.Bu sorunu şimdilik damacana ile aşabiliyorum.Ama kalıplar dökülüp herşey seri üretime geçerse daha güzel ve daha ucuz olur.Şimdilik ise bendde maliyeti düşürmek için çabalıyorum..Sizce bir fiyat aralığı belirlemek gerekirse ne olmalıdır.Saygılar...
fiyat ne kadar düşebilirse o kadar seri üretime geçmeye değer olacaktır. Türk insanının geliri "asgari ücret" göz önüne alınarak biraz daha çaba sarf etmek gerekecek. başarılar diliyorum :slm:

Merhabalar,

Güvercinler için düşünülüp yapılan bu alet için elleriniz dert görmesin diyorum. Bakarsanız gerçekten çok ihtiyaç duyulan bir alet. Ben bile kaç defa sıkıntı yaşadım tatil vesayre olduğu zaman. Bir kaç durum var. Birincisi bence % 50 oranında büyüklüğünden tercih edilmeme durumu olabilir. Çünkü çoğu besleyici balkon kümesi kullandığından yada bahçe kümeslerinin ufak oluşundan dolayı tercih etmeyebilir. Ama diğer % 50 ise profesyonel kesimin çok işine yarayacaktır. Her ne kadarda maliyet biraz fazlada olsa bu kesimin çok işine yarayacaktır diye düşünüyor ve başarılarınızın devamını diliyorum.

Erdinç bey merhaba,

Gönderdiğiniz videoyu izledim gerçekten çok açıklayıcı ve aydınlatıcı olmuş. Özellikle bir kanalda bundan bahsetmeniz daha güzel olmuş. İlk seferde ürünün tanıtımı bakımından bir kaç kere daha bu tarz bir programa başvurmanızın iyi olacağını düşünüyorum çünkü devir TV devri kimse başından ayrılmıyor. Belkide sadece güvercin diye düşündüğünüz bu cihazın genel olarak diğer toplu yetiştirilen kümes hayvanları özellikle tavuk çiftliklerinin çok çok işine yarayacağını düşünmekteyim.Buda reklamdan ve tanıtımdan geçiyor malesef. Konu hakkında gelişim sürecinizle ilgili paylaşımlarınızı heycanla beklemekteyim.
Umarım ve dilerim çıktığınız bu yolda başarılı olursunuz.

Bol şanslar...

Geri