Guvercin besleme...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mamba
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

mamba

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
sinan mustafa
Meslek
ogrenci
İlgi Alanı
Selam arkadashlar, bende bi takinti oldu guvercinlerime aklima geldigi zaman yem veriyorum ne zaman onleri bosh olduugnu gorsem dayanamiyorum devamli...:) Posta guvercinine bakiyorum. Sizce bu alishkanligimi deyishtirmelimiyim ???

Kardeş öncelikle şu yazı alışkanlığını değiştir bence.. 'h' harfini çok alakasız yerlerde kullanıyorsun.. Türkçede "bosh" diye bişey yok "boş" kelimesi var mesela..
Soruna gelince kuşlarının sağlığı için düzenli yem vermelisin bunu aklında bulundur ve kendini tutmaya çalış öyle her zaman yem verme..

Zaten hangi siteye ule olup bsihey yazsam ille kusur belliyorlar yazishimi, kardeshler ben Bulgaristandan katiliyorum Turkce var klavyemde ama cok zoor oluyor yazmasi ve zaman aliyor o yuzden....

mamba' Alıntı:
Zaten hangi siteye ule olup bsihey yazsam ille kusur belliyorlar yazishimi, kardeshler ben Bulgaristandan katiliyorum Turkce var klavyemde ama cok zoor oluyor yazmasi ve zaman aliyor o yuzden....

tamam o zaman kardeş kusura bakma..Biz Türkçe'nin kurallarını bilip de yanlış yazanlara kızıyoruz..

merhaba kuşlara fazla yem versende yiyecegi kadar yer fazlasını yemez zaten yemlik al doldur içini gitsin tabii damızlıklara uçuracagın kuşa sabahları ver akşam yağ yapar kuşun uçuş süresi düşük olur

her şeyin bir ölçüsü var. sürekli yem vermek kuşların yağlanmasına ve uçuşlarının güçleşmesine yol açar. bence sabahları biraz yemle,akşama kadarda yem verme. akşamları kuşlar doyana kadar yemlersin. böylece hem yağlanmazlar hemde uçuş performansları düşmez. tabi yavruları olan kuşlar varsa onları ayrı doyurabilirsin.

Geri