Güvercin beslemek benim için............... (tamamlar mısınız?)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Hoca
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 118
  • Görüntüleme Görüntüleme 25K

Hoca

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Hayrettin BÜYÜK
Meslek
Öğretmen
İlgi Alanı
Kediler
Böyle bir konu açarak güvercin severlerin bu hobi hakkında ne düşündüklerini öğrenmek isterim. Bir çeşit kelime oyunu yani. İsterseniz ben başlayım.

Güvercin beslemek benim için hayatın anlamıdır.

Güzel ve anlamlı bir konu olduğu kesin.
Güvercin beslemek benim için aşktır. Onlar için aşktan bile uzak durduğum kein. (Yokki zaten)

Güvercin beslemek benim için tutkudur.

Güvercin Beslemek Benim Icin Yasam Bicimidir..

Güvercin Beslemek Anlatılmaz yaşanır çünkü kelimelerle ifade edilebilecek bir Duygu değildir...

Güvercin beslemek yaşamımdan bir kesitin dolduğunu hissetmektir.

Güvercin beslemek benim için bir sanattır.....

slm arkadaslar.

GUVERCIN BESLEMEK BENIM ICIN,BOSA HARCADIGIM BIR ZAMAN ,BIR TEMBELLIKTIR.BIRDE ISIN ICINDE PERFORMANS VARSA ,TUMDEN SITIRESTIR.

saygilar.

Hesabini veremiyecegim,bos bir zaman......

merhaba kuscular.

guvercin beslemek benim icin,her gun hatunla hir gur etmektir.

isin gercegi bu.

kendimi bildim bileli onlar hep hayatimda yani ne desem yeridir gùzel veya cirkin...

Güvercin Beslemek benim için Hobidir...

Slm arkadaşlar
Güvercin beslemek benim için...............(HERŞEY)'dir.
(HAYVAN SEVGİSİ,MUTLULUK,MUTLULUK,PARA,SANAT,AŞK,STRES,ZEVK,ÇOCUK SEVGİSİ,BİR AİLE,RÜYALARIMI SÜSLEYEN YANİ DAHA DA ÇOĞALTILABİLİR EN ANLAMLILARI BUNLAR HAAA BİRDE................................................

(BABAMIN BENDEN UZAK TUTTUĞU TEK ŞEY GÜVERCİN)KİŞİSELDİR...

Güvercin beslemek benim için bana iyi dostlar kazandırabilecek bir vesiledir.Saygılar...

Güvercin beslemek benim için tiryakiliktende öte, adeta bir hastalıktır. Bu hastalığa bulasan bir kimse, daha bu hastalıktan yasadığı müddetçe kurtulamaz. Bunu Güvercin besleyen herkes cok iyi bilir.

Ne Alkol bağımlılığına benzer,

Ne de Sigara tiryakiliğine.

Inanilmasi güc, bir o kadar da zevkli bir tutkudur, GÜVERCİN BESLEMEK....

güvercin beslemek yaşamın kendisidir :heyo:

guvercın beslemek : insanı stresten uzaklastırır. baska bır dunyaya gotur. ve en guzel yonu guvercıne hukmetmektedır. ıstedıgın zaman onu uçurur uctugunda da onu yere cekersın bırde kelebekse kusların degme keyfıne.

bahçelerde bakla,
güvercinler atar takla,
sana verdiğim mendili,
kaybetme iyi sakla.

Güvercin beslemek benim için bir aşk bir bağımlılık bir tutkudur. qzl bi konu . . .

m tas' Alıntı:
slm arkadaslar.

GUVERCIN BESLEMEK BENIM ICIN,BOSA HARCADIGIM BIR ZAMAN ,BIR TEMBELLIKTIR.BIRDE ISIN ICINDE PERFORMANS VARSA ,TUMDEN SITIRESTIR.

saygilar.
mükemmel doldurulmuş bir boşluk :=)

benim için güvercin beslemek sigara gibi bir tiryakilik hep bir yerlerimden bir şey aldıkça dahada hırsla yaptıgım, inadına dahada ileri gittiğim bir işkence kendime bile bile yaptığım.siğara gibi bırakılmayan sadece ara verilen bir tiryakilik.

güvercin beslemek benim için... güvercin ilgi ve zaman ister en önemlisi bir birikim

güvercin beslemek benim içi
n hayatın anlamıdır onlarsız 1 saniye geçmio okulda evde dışarda aklımdan çıkmıolar benim bi parçam oldular arık... :slm:

güvercin insana huzur verir ben kuşlarımı uçururken yem yemelerini felan hep izlerim bi köşeye çekilip onlarda bana alışkın olduğundan fazla benden kaçmazlar yani güvercin insanın en iyi ilacıdır

bence güvercin i bi hobi olarak deilde size mahkum olduklarını unutmayın siz olmasanız onlar belki kötü birinnin eline geçeblir mesela siz olmasanız ohayvancıklar birinin eline geçer oda kediye verebilir bu yüzden onlar sizin heran dostunuz ve derdinizi anlatıcağınız biri dir onlarr... saygılarımla ... k.çekmece grnçlik ... :slm:

Güvercin beslemek benim için hayatın ta kendisidir...

güvercin bakmak beslemek benim için mutluluktur.......

Geri