ferahlıxkuscu
Üye
- Ad Soyad
- Furkan Sarıkaya
- Meslek
- Öğrenci
- İlgi Alanı
- Kediler
Yardım edin annem günah die beslememe izin vermıo yardımcı olun nolur ya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ferahlıxkuscu' Alıntı:Yardım edin annem günah die beslememe izin vermıo yardımcı olun nolur ya
bayburtlu' Alıntı:valla kus bakan insanin hic bir isi rast gitmez bu böyledir.ben nekadar kuscu taniyorsam tinerci balici gibiler bende dahil)hic besleme en iisi bulasirsan birakamazsin daha...
bayburtlu' Alıntı:valla kus bakan insanin hic bir isi rast gitmez bu böyledir.ben nekadar kuscu taniyorsam tinerci balici gibiler bende dahil)hic besleme en iisi bulasirsan birakamazsin daha...
bu işi rast gittmeme işini niye hemen güvercine baglarlar anlamıyorum,niye hatayı kendilerinde aramazlar bilmiyorum hatayı sen yapıyorsan günahı sen işliyorsan güvercinin ne suçu var sen hatalar yaparsan günah işlersen karşılıgında bir iyilik bile yapmazsan yada kuşlarını aç bırakırsan veye eziyet edersen işlerin tabiki rast gitmez.Senin çevren ortamn bozuksa diger kuşcuların ne günahı var,benim tanıdıgım bir çok insan var işi gücü düzgün saygın bir çok ünlü isim var güvercin besleyen örnek:Aziz yıldırım,ata demirel,hakan ural bunlarında mı işileri rast gitmiyor.Sen beliki farkında degilsin ama güvercin besleyenlerin alayı SERSERİ dir demek istiyorsun.SAYGILARbayburtlu' Alıntı:valla kus bakan insanin hic bir isi rast gitmez bu böyledir.ben nekadar kuscu taniyorsam tinerci balici gibiler bende dahil)hic besleme en iisi bulasirsan birakamazsin daha...
Kardeşim arkadaş güzel anlatmış hatta benim bildigim bu yüzden güvercinin af edersin boku pis degildir derlerbenim bildigim.SAYGILAR..filo' Alıntı:SANMAM HATTA GÜVERCİN KUTSAL SAYILIR.. BİR ÖRNEKLE ÖZETLEYELİM EFENDİMİZ(S.A.V.)MÜŞRİKLERİN ZULMÜNDEN MAĞARAYA SAKLANDIĞI ZAMAN BİR GÜVERCİN MAĞARA ÖNÜNE YUVA YAPIP YUMURTLAMIŞTIR,MÜŞRİKLERDE İÇERİDE KİMSENİN OLAMAYACAĞINI DÜŞÜNEREK MAĞARAYA BAKMAMIŞLAR BU SAYEDE EFENDİLER EFENDİSİ KURTULMUŞTUR... SELAMLAR..
bayburtlu' Alıntı:pigeonstar usta sanirim bi senin espiriye dayali düsüncen var)arkadaslara baksana cok kizmislar sanirim bana)ay cok üzüldüm