GÜVERCİN BESLEMEK....

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan islam
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

islam

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
enes sımsıkı
Meslek
Öğrenci
İlgi Alanı
Diğer
GÜVERCİN BESLEMEK SİZCE ...BİR HASTALIK MIDIR YOKSA... BİR HOBİ MİDİR...?

cevaplarımızı burada paylaşalım...

.......ENES___ SIMSIKI......

Guvercınlere karşı duyulan sevgi söz konusu.

Kimi hobi olarak, kimi ticari olarak besliyor. Kimi oldukca tutkulu.

Hepsinden de bıraz var bence.

merhabalar,ben hala bir hobi olarak beslerim,güvercinlerim benim zaman geçirdiğimde rahatlatan tek şeydir. ha ailen yokmu derseniz yerleri gerçekten ayrı, kapılarını açtığımda bende huzur buluyorum .günümüzde kuşculuk ise rant oldu herkes birbirinden uçan kuşu kıskanır oldu ,büyük paralara büyük kuş alıp büyük konuşuluyor,ama bu işlerin sonu hep kötü bitiyor ya arkadaşlarına hava atmaktan arkadaşı kalmıyor ve çevresini yağcılar sarıyor yada hırsızlar ALLAH HEPİMİZİ GÜVERCİNİM GÜZEL YARİM diyenlerden etsin amin. :slm:

Aslında bi,ze göre hoş bir hobidir fakat diğer beslemeyen insanlara göre bir hastalık sayılıyor haklı değilmiyim... bence

beslemeyenlere göre bomboş bir iş geliyor,boşver neyapacan kuş besleyip diye telkinde bulunan mutlaka oluyor günlük ,avare işi olarak görülüyor ,bunu içimizdeki hırsız tiplilerden kutulduğumuzda ,oda mümkün değil bence güvercin beslemeyi gitgide zorlaştırıyorlar , :slm:

Güvercin beslemek tabikide bir hobi. Neden mi hastalık değil? Çünkü bize zarar vermiyo aksine bir sürü şey öğretiyor, zararlı alışkanlıklardan uzak tutuyor. Mesela ben belkide kuş beslemesem o boş zamanlarda dışarıya çıkacağım yarın öbür gün sıgaraya başlayacağım. Neler öğrettiklerine gelince: mesela bize sabretmeyi öğretir, sabrederiz ki; güvercinlerimiz eşlensin, sabrederiz ki; güvercinimiz yumurtlasın,sabrederiz ki; yavrular çıksın,büyüsün ve uçsun.. Bunların hepsi çok güzel duygular. Güvercin beslemeyenlerde hep bişeyler eksik aslında onlar nedir biliyormusunuz..Onlar bu duyguları yaşayamıyolar...

...........SİNAN ÖZTEKİN.............

Geri