Güvercin Beslemelimiyim ??

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan osmandegirmenci1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
  • Etiketler Etiketler
    güvercin

beslemelimiyim

• hayır

Oy: 1 50.0%
  • evet

Oy: 1 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    2
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
osman değirmenci
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Selamun Aleyküm öncelikle kusura bakmayın rahatsız ettiğim için,
Büyük bi bahçemiz var. Bahçede eşyaların kalması için bi dükkanımız var dükkanın belli bir kısmı 2m karelik alan belkide daha fazla uzunluk 2 metreye yakın yükselik 2metre 20 cm küsür çatısı filan var duvarlar sıvalı orada 18 tane tavuk bakmıstım. Tavuk işini uzun zaman oldu bırakalı güvercin beslemek istiyorum. yükselik 2 metreden fzla oldugu için yukarıya folluklar yapmayı düşünüyorum kuslar o alanda kanatlarını coh rahat cırpıp rhat ederler yemlerini filan yerler yerleri iyi diye düşünüyorum. Fazlasında gözüm yok zaten 2 çift alıcam. Bahcemizin içinde yer. Bahce büyük hayvanlar orda yemlenir orda alısır zemin katta oturuyorum zaten. Malum kışda yaklaştı biliyorsunuz istanbulda oturuyorum sizce beslemelimiyim ? Yer olarak sıkıntım yok önceden hiç beslemedim güvercin bu işten anlıyan filan varsa sorduklarıma cevap yazarsa cok memnun olurum. Ona göre kümesi ayarlamaya şimdi baslıycam. teşşekkürler.

eyvallah reis :) Bir şey sorucaktım bizim 25-30 metre yanımızdada güvercin besleyen var diyelim benimkileri saldım onunkilerde dısarda bi sorun olurmu.

Güvercinlerini ondan satın almazsan ve kendi yuvalarına iyice alıştırırsan (sitemizde güvercin alıştırmak diye arayabilirsin) hiçbir şekilde birbirinize zararınız olmayacaktır.

reis valla seni biraz mesgul edicem :) Bakıcı kus diye 6 tane kus veren var 50 tl ne dersin ? almalımıyım bilmiyorum cinsleri flan öğrenicem hayırlısıyla

Bakıcı kuşlar adı üzerinde bakıcılık işini yapan kuşlardır. Çok değerli kuşları olanlar bu kuşlara yavru baktırmazlar bu nedenle yumurtladıkları anda altlarından yumurtlarını alıp bakıcı kuşlara sürerler. Sen daha ana türü belirleyemediğin için bence acele etme :)

Bana onerebilcegin bı cins varmı ? Fiyat da önemli benim için fiyat uçuk olmasın çift alicam

Güle güle besle,evdekilerin ,komşuların ...rızası olmalı..derslerimiz aksamamalı..elbette

Yeni başlayacaksan düz uçan cinsler tercih etmelisin. Zaten işin içine biraz girdin mi tecrübe kazandın mı kendi zevkine göre bir cins belirlersin. Benim favorim düz uçanlar da bango yada hünkari cinsi güvercinler

Geri