Güvercin Beslemeye Başlamalımıyım?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan dsffj
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

dsffj

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
mücahit şaşmaz
Meslek
serbest meslet
İlgi Alanı
Öncelikle Herkese Selamlar
Arkadaşlar ben önceden güvercin beslemeye çalışmıtım ancak kuşlarım iyi değildi uçmuyorlardı o yüzden hevesim kaçtı güvercin beslemek çok istiyorum ama güvercinler hakkında hiçbir şey bilmiyorum.İyi kuşlar beslemek istiyorum ama tam olarak nasıl beslendiğini bilmediğim içinde kuşlara yazık olur diye düşünüyorum.Örneğin bende bir kuş vardı ben uçurduğum zaman uçmuyordu başka yerlere konuyordu.Bu kuşu başka kuş beslemeyi iyi bilen bir abiye verdim onda çok güzel uçuyordu şimdi ben yeniden başlarım iyi kuş alırsam bunlar gibi olur diye korkuyorum sizce güvercin beslemeyi bilen birisinden öğrenmeliyim yoksa kuşları alıp kendi kendimemi öğrenmeliyim?

bence kuştan iyi anlayan birisinin yanında git takıl 1 kac sene ondan işi öğrenmeye bak şuan elinde iyi kuş olsa bile çakallar bu kuş yaramaz der alır

hemen iyi kuş besliyceksin diye bi kaide yok arkadaşım önce iyi uçucu kuşlarla başla profosyonelleştikçe daha iyi kuşlara yönelirsin

Bence başlama neden dersen,kuş herşeyini engeller iş hayatını okul hayatını bir sürü derdi işe girdiginde aklın onlarda kalır sabah 8 aksam 8 de gelirsen kuşlar için zor olur ben sırf kuşlar için sabah erken kalkıp yemliyorum aksam geliyorum yanlarına cıkıyorum,Bence hayatın düzene oturunca beslemende fayda var.

Arkadaşlar yorumlarınız için sağolun en iyisi işi öğreninceye kadar beklemek

Geri