Güvercin beslemeye başlayacağım sorularım olacak

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Serosuw
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 936

Serosuw

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Serhat Sürkündağ
Meslek
Öğrenci & Webmaster
İlgi Alanı
Kediler
Merhaba sayın güvercin severler, Ben 15 yaşında zonguldak ilinde bir köyde yaşıyorum, daha öncelerde istanbulda yaşarken güvercin beslemeye başlamıştım fakat hiçbir bilgim yoktu bu yüzden 2 güvercinim öldü diğerlerini besleyemediğim için besleyenlere vermiştim. Şimdi arkadaşlar benim sorularım olacak

1- Arkadaşlar yer seçimi nasıl olmalıdır? ( Bizim burada eski bitane hayvanların barındığı çift katlı ve 4 odalı odalarda pencelereler var fakat camları kırık sizce o camları soğuk almayacak şekilde ayarlayıp havalandırma yapıyım mı? + Odalar baya yüksek ve geniştir rahatça hareket edebilirler Sizce arkadaşlar zemin nasıl olmalıdır yuvaları nasıl olmalıdır?)

2- Arkadaşlar ben güvercinlerin hasta olup olmadığını nerden anlarım?

3- Arkadaşlar sizce güvercin beslemeye hangi ırk ile başlamalıyım?

4- Arkadaşlar yem seçimi & Su seçimi nasıl olmalıdır? ( Suyun içine herhangibi bir ilave ilaç katılılıyor mu? Yem olarak sizce hangi yemden vermeliyim Buğday & Mısır hangisi daha idealdir?)

5- Arkadaşlar yemliği & Suluğu kaç günde bir temizleyelim + Kümesi de aynı şekilde kaç günde bi temizleyebiliriz?

6- Arkadaşlar bizim burada kedilerde mevcut kedileri güvercinlerden sizce nasıl uzak tutabilirim? (Mesela ben camı açtım güvercinleri uçurdum güvercin çatıya değilde aşağıya konduğunda kedilerin güvercine zarar verme ihtimali varmı varsa nasıl uzak tutabilirim?)

Canım kardeşim tertemiz duygular ile yazdığına inanıyorum sorduğun soruları aklımda kalanları sana aktarmaya çalışacağım yer temiz ve kuru olacak güneş görecek havadar olacak camlarına tel koyacaksın sularını temiz ve dinlendirilmiş su koyacaksın bunların hepsi bir öğrenilmez yavaş ve sindire sindire öğrenmeye çalış hepsini bir seferde öğrenmeye kalkarsan bıkarsın çabuk vazgeçersin bilgisayarı iyi kullandığına göre sitemizde hastalık ve bakım ve ilaçlar gibi bir sürü döküman var onları sindirerek ve özümlüyerek okuyarak bilgi dağarcığını fazlalaştırabilirsin selamlarımla.

Gerçekten güzel anlatmışsın abim güvercin hastalıkları hakkında hiç bilgim yok onları öğrenmeyece çalışacağım:)

Geri