Güvercin Beslemeye Yeni Başladım !

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan F€R1T
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

F€R1T

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
hüsnü
Meslek
kuscu
İlgi Alanı
Kediler
cümleten selamun aleyküm arkadaslar....benide araniza kabul ederseniz sevinirim....güvercin beslemede yeniyim, bundan 4-5 ay önce basladim.kümesimi tariflere göre yaptim ve ulasabildigim her cesit güvercini aldim ( 35 Tane )yalniz benim sorunum ; kuslarin cinsini tam olarak bilmiyorum . bana bu konuda yardimci olursaniz sevinirim . alta ekledigim resimlere göre cinslerini bana söyleyebilirseniz cok sevinirim.vede tafsiyelerinizi bekliyorum. ne tür kus besleyebilirim veya beslemem gerekir..saygilar

Almanya / Köln´den

dscf3126b.jpg

dscf3027.jpg

dscf3028.jpg

dscf3056y.jpg

dscf3059e.jpg

dscf3060o.jpg

dscf3082.jpg

dscf3084ke.jpg

dscf3087u.jpg

dscf3089g.jpg

dscf3090.jpg

dscf3094.jpg

dscf3095x.jpg

dscf3098l.jpg

dscf3103q.jpg

dscf3106h.jpg

dscf3112s.jpg

dscf3114.jpg

dscf3119p.jpg

dscf3123.jpg

Selam.. Kuşlarının çoğu taklacı cinsten. Diğerlerini bilen kişiler söyleyecektir.. Yalnız böyle karışık beslemesen daha iyi.. Hangi tür hoşuna giderse ondan beslemelisin.. Mesela ben taklacı severim ve sadece taklacı beslerim.. Yerin müsaitse taklacı beslediğim için taklacı öneririm.. onun keyfi ayrı geliyor bana.. Kolay gelsin..

SELAMLAR sitemize ve aramıza hoşgeldiniz ;, kuşlarınız gayet sağlıklı gözüküyor, ikinci resimdeki sinekli baya da güzel poz vermiş iyi bir kuşabenziyor .. .. 8 ve 10 cu sırada resmi olan boynı kızıl paçalı beyaz kırma bir kuş, taklacı ile başka bir ırk , diğerleri tamamı taklacı .. bol keyifli günler dilerim .. selamlarŞEREF

arkadaslar yorumlariniz icin tskler...

alirken söyleneni aktarayim:
1 resimdeki iran yüksek ucucu
9 ve 11 özbek cinsi...
özellikle 4,7,8 numarali kuslari merak ediyorum cinslerinin ne oldugunu vede o türleri beslemeyi düsünüyorum eger tafsiye ederseniz.

4 taklacı limon erkek 8 - 7 sabuni dişi oda taklacı cinsi .. selamlarŞEREF

arkadaslar yorumlariniz icin cok tskler.... 8. resimdeki limonu maslesef atmaca kapti .

evet kararimi verdim...sadece takla türk güvercin besleyecem...ilginize tskler

Geri