Güvercin Beslemeye yeni başlıyorum güvercin türleri ve cinsleri hakkında bilgi istiyorum...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ata000
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

ata000

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
atakan erol
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
Güvercin beslemeye yeni başlıyorum kümesi yaptım ve arkadaslarım da mardin türü besliyor ben bu türleri anlamıyorum miski türenk çakmaklı bunları nasıl ayırt edeceğım genel bır bılgı ıstıyorum lütfen katılım...! :ne: :ne: :ne: :ne:

Arkadaşım forumda konulara bak orada hepsi ayrı ayrı bulunuyor ve bu ögrenmek istediğin şeylerde zamanla kuş besleyerek ögrenirsin.
Saygı ve Sevgiler Emre

dostum oncelikle taklacı ırkı besliyceksen yerin cok önemli..egr balkonda falan dar bi alanda besliyceksen tavsiye etmem..ilk olarak bşalayacaksanda oncelikle 3,4 cift siradan veye kırfma kuşlarla bşalamını tavsiye ederim.hastalıkları ,üretimleri,ucurmaları ,alıştırma hakında gerkli bilgilere sahip olduktan sonra beslemek istedigin ırk kuşları beslersin..

Atakan bilmek istediğin şeyler neredeyse bir kitap dolduracak bilgiler. Bu işler genelde usta çırak ilişkileriyle öğrenilir. Çevrende besleyen abilerinden bu konuda yardım isteyebilirsin.

cok tesekkur ederım yavas yavas oğrenıorm Birden oğrenılcek iş deil cunku :kitap:

S.a

Öncelikle aramıza hoşgeldin. Aradığın tüm bilgileri bu sitede bulabilirsin. Hepsi için ayrı ayrı konu açılmıştır.

ata000' Alıntı:
cok tesekkur ederım yavas yavas oğrenıorm Birden oğrenılcek iş deil cunku :kitap:
forumda bu istediğin biligler mevcutbiraz uğraşırsan bulursun aradığın bilgileri bu arada tebrik ederim aramıza yeni katılan birini görmek güzel hayırlı olsun kuşlarınız...

Sanırım herkes geren cevabı vermiş yetkililer konuyu kilitlerse ii olur.

ark ktlyorum aramıza hoşgeldin bn 17 yşındayım babm 40 senlk kuşcu kndimi bildim bileli kuş besliyorum ama kuş alıştrcaksan önclkle baska ve tip kuşu besle kolay alşır aklldır eger balkonda beslyorsan mardin besleme çok zor alışırlar

Geri