Güvercin Beslemeyi Bırakıyorum ..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan simsek123
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

simsek123

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Umut Şimşek
Meslek
Öğrenci
İlgi Alanı
Diğer
Selamın aleyküm abilerim kardeşlerim ,

Bugunden itibaren şöyle bi karar aldım . derslerim çok yoğun olduğundan dolayı güvercin beslemeyi bırakmalıyım kafam güvercinlerde kalıyor hep bu sayedede dersler aklıma grimiyor ztn 3 5 tane güvercin var onlarıda yakınlara vericem ne zaman başlarsam o zaman alırım

Forumda onlineyim realde bıraktım saygıalr sevgiler ..

İyi geceler.

En İyisini Yapmıssın :) Yaz tatilinde beslersin ama DERSLER DAHA ÖNEMLİ ! ! !

Saygılarımla B'esim A'slan .....

HAYIRLISI OLSUN UMUT ZAMAN AZALDI DERSLERİNE YOGUNLASMAN DAHA DA ÖNEMLİ KUS HER ZAMAN BESLENİR

AMA GELECEGİNİDE DÜŞÜNMEK ZORUNDASIN DOGRU KARAR VERMİSSİN ÖNCE DERSLER VAKİT OLURSA KUSLAR

MERHABA UMUT KARDESIM BU HOBI HIC BIR ZAMAN HAYATININ ONUNE GECMESIN GELECEGINI ETKILEMESIN BİZDE SENIN GİBİ ZAMANINDA ÇOK UGRASTIK CATILARDAN INMEZDIK KOCA GUN BIZE HERKES SOLERDI AMA AILE KATKISIYLA OKULUMUZU BITIRDIK ALLAHA SUKUR . BU YUZDEN GELECEGINI ETKILICEK BIRSEY YAPMA NASILSA BESLERSIN GUVERCIN

Güvercin hobisi gayet güzel fakat derslerinde ileride hayatını belirleyecek , en iyisini yapmışsın..

çok güzel bi karar kuş herzaman olur ama gelecek bir sefer önce ders sonra kuş bizde hep o kuş yüzünden okumadık ahhh ah :(

Allaha şükür şuanlık durumumuz iyi de bu zamanda çöpçüyü bile lise mezunu alıyorlar ... mecburen bırakıcagız okul bitene kadar suan lise 1 deim..

Iyi bir secim yapmissin.seni tebrik ediyorum.

kuslarda az ama yinede aklini alabilir.
ilede yeniden baslarsin
okulda basarilar

Mechelen' Alıntı:
Iyi bir secim yapmissin.seni tebrik ediyorum.

kuslarda az ama yinede aklini alabilir.
ilede yeniden baslarsin
okulda basarilar

saol abi kümesimde suan 3 tane kus var onlarıda satıcam sonra beesliyicem yazın ..

Geri