Güvercin Besleyince Yüzümde Sivilce Çıkıyor.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Kuscilar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

Kuscilar

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
kerim kuscu
Meslek
muhendıs
İlgi Alanı
Kediler
ben sıtenıze yenı uye oldm sızın bılqılerınızden yararlanmak ıcın fakat benm bır sorunum var ben ne zaman kus beslersem o zaman suratımda sıvılceler cıkıyor mesela ben 6. sınıftayken basladım beslemeye sıvılce cıqtı bıraktm kusları sımdı bır kez daha beslemıstım yıne az cıqtı ama baska nedenle bıraktım yıne kusları buqunlerde dolasırken bır kus buldum ona es aldım tekrar beslıyorum fakat ben kuslarımla cokmu ıclı dıslı oluyorum nasıl beslemelıyımkı hasta olmıyayım kusları hep elıme alıyorum kumeslerıne qırıyorum ellerımı arada yıkamıom :D yardım edersenız sevınırım

Not:Lütfen,acil şeklinde konu başlığı koymak kurallara aykırı başlık tarafımdan düzenlendi.
Ayrıca iletilerinizde "g" yerine"q"" kullanmayınız.imla kurallarına dikkat ediniz.Türkcemizi yozlaştırmayalım.
Yönetim.

öncelikle arkadaşım forum kurallarına uygun davranırsan sevinirim burası msn değil.seninde söylediğin gibi kuşlarla çok içli dışlı oluyorsun kümeslerine her zaman girme kuşlara el sürme kümesin havalanmasını sağla kümese girerkende eczanelerde satılan maskelerden al onla gir bu dediklerimi uygularsan sorun olmaz sanırım ama bence hiç bulaşma belli ki sende alerji yapıyor

ya kuşların tüyüne alerjin var.Yada kuşları çok fazla kafana takıyosun.
Eğer 1.si ise bişey yapamayız.Ama 2. ise bu kadar fazla takma kafaya...
Kuş mu kaçtı bırak kaçsın napalın nasip değilmiş.Sen böyle küçük şeyleri yüzünde sivilce çıkacak kadar takıyosan kafaya ohoooo.

bence de sen çok kafaya takıosun ondan oluyo

Kümesten çıkınca elini yüzünü güzelce yıka , kuşları çok elleme rahat bırak , alerjik bir durum olabilir , yada psikolojik te olabilr, tesadüf ediyor da olabilir . Hiç duymadım böyle bir durum . Aksırık, öksürük, astım falan oluyor bazen, ama sivilce yapmaz bence . Bir doktara çık o daha bilimsel bir yol gösterir . geçmiş olsun.selamlar.ŞEREF

Bunun kuşlara allerjisi var galiba ama kuştan allerji olan yeni duyuyom sen en ıyısı dr git kardeşim o senin sivilcelerine çare bulur bizim branjımız degil sen dr lık sun

kendimi bildim bileli kuzu,koyun,tavuk,horoz,güvercin içindeyim böyle bişey olmadı seninki psikolojik olabilir.

VALLA arkadaslar psıkolojık felan deıl :D kafama coq takmıom :D kerkenezmı aldı alsın qıtsın dıom kusmu kactı kacsın dıom :D pek kafaya takmıyorum ama kotu alıskanlıqım su kusları cok elıme alıom kumese qırdmmı 15 dk ıcınde uqrasıom :D sonra ayaklarını temızlıom kuyruqlarındakı pıslıqlerı temızlıom sonra eve qelıom arada dırek yemek yıyom arada elımı yıkıom :D ama ben yuzumu yıkamam :D Vaktı zamanında doktor bızımkılere alarjısı var demıs artıq bılmem :D qunestenmıydı erqenlıktenmıydı :D ama sımdı sunları yapıcam ;
1.catıya cıqtıqım zaman sadece kumesın kapısını acıcam yemlerını sularını verıcem bır sure durucam yanlarında ucurucam sonra kapatacam qelecem elımı yuzumu ıyıce sabunlu suyla yıkayacam :D
2.kumesı temızledıqım zaman maske vs. kullanıcam ve coq ayrıntıya qırmeyecem
:) ıns bırsey olmaz bılqılendırırım sızı ve sımdı 2 kus almayı dusunuom :D beyaz mardın dıe kafamdan qecıyor ne yapsam :D akıl verırsenız bu arada mod arkadasa tesekkur edıyorum baslıqı duzelttıqı ıcın :)

MaRDiNCi62' Alıntı:
bu taktıqı uyquluyorum

Ark arkaya gereksiz mesajlar yazmayınız."g" yerine "q"q kullanmayınız.
Türkcemizi düzgün kullanınız.Profil bilgilerinizi en kısa sürede düzenleyiniz chn diye isim olmaz.

Geri