güvercin beslicem ama balkonum biraz küçük güvercinler alışırmı şimdiden teşekürler

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 31ramazan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

31ramazan

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
kerem kaplan
Meslek
serbest
İlgi Alanı
güvercin beslicem ama bolkonum biraz küçük güvercinler alışırmı şimdiden teşekürler

Beslemek istediğiniz kuş cinsi düz uçan bir cins ise (posta,bango,baska,tip vb) alışır. Diğerleri yuvaya inemedikleri için (takla atma,dönme vb gibi) alışamazlar yada zor alışırlar.

Hocam kuşlar yemlenirken etrafı felan göremedikleri için sıkıntı olmazmı yani uçurduktan sonra yerlerini bulabilir mi kuşlar

59093

Örnek kümes resmi paylaştım yukarda. Kümesiniz resimde ki kümes gibi üstü düz bir şekilde yapılır. Yemleme kümesin üzerinde yapılırsa sıkıntıda olmaz.

Resimdeki gibi bir kafes yapılıp yuvanın üstüne eklenirse(1-2 hafta) kuşlar etrafı görerek balkona alışırlar. önce erkekleri uçurursunuz . onlar alışınca dişileri de salarsınız
59094

Teşekkür ederim hocam benimde öğrendiğim iyi oldu birde benim erkek kuşum kendi eşi hariç diğer dişilerede kur yapıyor bugün onu farkettim diğer erkek kuşlarda resmen iş yok bu nasıl bir sorun oluşturur kümeste

Teşekkür ederim hocam benimde öğrendiğim iyi oldu birde benim erkek kuşum kendi eşi hariç diğer dişilerede kur yapıyor bugün onu farkettim diğer erkek kuşlarda resmen iş yok bu nasıl bir sorun oluşturur kümeste
Kızgın erkek (baskın erkek) eşi varken başka dişiye eş olmaz. Sadece yuvadaki diğer kuşları rahatsız eder.

Teşekkür ederim hocam birde bu salmanın baskın erkekleri sadece erkeklerimi rahatsız eder acaba çünkü benim dişi zannettiğim bi kuşumuda kovalıyor şüpheleniyorum acaba erkekmidir diye

Geri