GÜVERCİN BULDUM ÇOK GÜZEL CİNSİNİ BİLMİYORUM YARDIM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan aytac522
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 30
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K

aytac522

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
aytaç çam
Meslek
elektronik
İlgi Alanı
Kediler
7j85j.jpg

7j89k.jpg

arkadaslar kuşu buldum cinsini ve fiyatını ögrenmek istiyorum bilenler yazarsa sevinirim...

süs kuşu para etmez diye biliyorum ama ustatlar bilir ..

besleyıcı dıılsenız oturdugunuz yerı yazarak besleyıcılere ulastırabılırsınız sahsen ben ıstanbul avcılarda ıkamet etmekteyım

julyo_s' Alıntı:
besleyıcı dıılsenız oturdugunuz yerı yazarak besleyıcılere ulastırabılırsınız sahsen ben ıstanbul avcılarda ıkamet etmekteyım

kardeş bunun cinsi ne biliyormusun yada fiyatını

selam arkadasim

malatya taklacisina benziyor ama bu kusu sadece meraklisi besliyor.
egerki kus oyunluysa 50 ile 100 arasi degisiyor ama meraklisini bulman lazim.
iyi aksamlar

yazık ya hayvan baya hırpalanmış belli o bantlı olan kanadı yarım kanat o bandı açın bari

Öncelikle bu kuşun çok fazla para edeceğini sanmıyorum ama besleyesin varsa balkon vs gibi bi yerde oraya ufak bi dolap yap yanına birde eş al besle oyunluysa oyunlu güzel eş al yavruları güzel olur.ayrıca kuş çok hırpalanmışa benziyor en yakın yerden buğday al birde önune kapta su koydunmu o yer içer yan gelir yatar:)

mehmet1994' Alıntı:
Öncelikle bu kuşun çok fazla para edeceğini sanmıyorum ama besleyesin varsa balkon vs gibi bi yerde oraya ufak bi dolap yap yanına birde eş al besle oyunluysa oyunlu güzel eş al yavruları güzel olur.ayrıca kuş çok hırpalanmışa benziyor en yakın yerden buğday al birde önune kapta su koydunmu o yer içer yan gelir yatar:)

merak etme verdim buğday falan yedi bayaa suyunuda koydum geceydi diye salmak istemedim gündüz salıcam zaten

Arkadaşım kuşların dönek.Paçalı dönek. Fiyatı da 30 -100 TL arasında diye biliyorum.

Kuş Malatya ama 1000Tl etmez Aytaç ,
Muhtemelen geçtiğimiz pazar çocuklar pazardan almıştır.
Alıştırma safhasında olduğu 2 kanatındaki bantlardan belli.
Başakşehir'de beslemeye yeni başlayacak gençlerin olduğunu duymuştum 5.Etap civarlarında site adını hatırlamıyorum öğrenebilirsem yazarım.

Khalid' Alıntı:
Başakşehir'de beslemeye yeni başlayacak gençlerin olduğunu duymuştum 5.Etap civarlarında site adını hatırlamıyorum öğrenebilirsem yazarım.
Tarabya sitesiymiş sordum öğrendim. Şayet oraya yakın bir yerlerde yakaladıysanız sahiplerine iade edebilirsiniz.

salih çakın' Alıntı:
Arkadaşım kuşların dönek.Paçalı dönek. Fiyatı da 30 -100 TL arasında diye biliyorum.

Salih kardeşim böyle paçalı dönek kuşu nerede gördün yahu (:

Ama Haklısın yeni mutasyonlardan olabilir . (:

Malatya'ya özgü güvercini paçalı dönekle eşlersen bu şekil dönekler de çıkabilir (: (:

O kuşu salmanı önermem bir kanadı tam degil bir yerlere düşer gene bence besle bir müddet.

arkadasım o kus malatya kuşu. rengi gök akbaş.
benimyavru da ona benzer bak resmini koyayım link e bugun cektim gök akbas ile siyah ve boz akbaş yavrularım.
o kus yerinden yerine degişir. malatyada aynı kus u belki 20 tl alırsın ama baska yerde 100 de isterler.ben 1 takım ı baya ugras sonucu 150 den 100 e aldım 20 kargo 8 tl havale masrafı ile 1 takım ı 130 tl civarına mal oldu.
gök akbaş yavrum

siyah ve boz akbaş yavrum

Khalid' Alıntı:

yok kanatlarını ben batladım salcam zaten ama evine dönermi bilmiyorum

aytaç abi kuş gayet güzel.hiç para etmez diyenleri de anlamıyorum.bu kuş 40 50 liradan aşağı değildir.kuş sadece kuş pazarından alınıp satılmaz.oradaki ihtiyaç fazlası kuşların çok ucuza gitmesi gayet normal.para etmez diyenlerin çifti 80 90 a satılabilecek kaç kuşu vardır çok merak ediyorum.eğer beslemeye niyetliyseniz bir eş alıp çoğaltabilirsiniz.türü malatya taklacısı sanırım

yerin varsa ve musaitsen 1 cift e bakabileceksen ben besle derim eş al

arkadaslar salıyorum salıyorum gitmiyo uçuyo bi iki takla atıyo yarım saat 1 saat sonra geri geliyo günde 10 kere kovuyorum gitmiyo napcam :S

seni sevmiş demekki :).yazık o kuşa eğer besleyebilecek bir imkanın varsa bir eş al ve besle bence.sitede birçok kümes örneği var.onlara bak ve onların minyatürünü kafanda hayal et.ufak birşeyler yap bir ya da iki çift besleyebilecek şekilde.eğer kesinlikle besleyemem diyorsan da yakınlarda kuş besleyen var mı bir öğren.varsa götür ona ver.saldığında gitmiyosa ancak bu şekilde kurtulabilirsin

aytac522' Alıntı:
arkadaslar salıyorum salıyorum gitmiyo uçuyo bi iki takla atıyo yarım saat 1 saat sonra geri geliyo günde 10 kere kovuyorum gitmiyo napcam :S

Ayar oldu desene. Yarım saatte, 1 saatte bir geldiğine göre..
Gerçi yerde kuşta yok. Kümesin yok o kuşun ayar olması da ayrı bir muamma ..Gitmesi lazım salınca.

Benden sana ufak bir tavsiye o kuşa sahip çık kimseye verme yanına bi eş al bak onun gibi olması gerekmez düzde alabilirsin ama kuşun cok güzel 150-200 rahat eder malatyalı o ne dönek mönek degil malatyalı o kuş

salih çakın' Alıntı:

dönekmi kuş malatya döneğe benzer yanı yok

taklacı gök kanat ala diyorum ben. Ayrıca madem buldun bu kuşu kayıp ilanlarına da ekle lütfen...

abiler arkadaşlar ustalar bu tip konulara artık fiyat bilgisi vermeyin arkadaşta lütfen bu güvercini kayıp aranıyor bölümünde yazsın, çok ayıp belki o kuş para 20 - 30 TL para kazandırır ama onu kaybedenin bedduası alınmaz.

Besleyen için her şey para değildir arkadaşlar.Kuş beslemek bir zevktir.Parayla ölçülmez.Manevide bakmak gerek.Arkadaşlar.(Kuşun çinside Malatya)

İşte Malatya

Ekli dosyalar

• DSC01654.webp
    DSC01654.webp
    274.9 KB · Görüntüleme: 1,191
karakartal86' Alıntı:
selanik nerden buldun kardes benim kacan kusun aynisi

Yalana gel demekten kendimi alamadım kusura bakma. Hem cinsini bilmiyorsun hem eski konuyu hortlatıyorsun hemde sahipleneceksin neredeyse. Ayıp.

Değerli abilerim,kardeşlerim.Öncelikle herkese merhabalar.Kümesimde bulunan güvercinlerim salıyorum,fakat hiç biri uçmuyor tavuk gibi otlanıp otlanıp yerlerine iriyorlar.Acaba niçin uçmuyor olabilirler.Bilgilendirirseniz sevinirim.İyi günler...

Geri