aytac522
Üye
- Ad Soyad
- aytaç çam
- Meslek
- elektronik
- İlgi Alanı
- Kediler
arkadaslar kuşu buldum cinsini ve fiyatını ögrenmek istiyorum bilenler yazarsa sevinirim...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
julyo_s' Alıntı:besleyıcı dıılsenız oturdugunuz yerı yazarak besleyıcılere ulastırabılırsınız sahsen ben ıstanbul avcılarda ıkamet etmekteyım
mehmet1994' Alıntı:Öncelikle bu kuşun çok fazla para edeceğini sanmıyorum ama besleyesin varsa balkon vs gibi bi yerde oraya ufak bi dolap yap yanına birde eş al besle oyunluysa oyunlu güzel eş al yavruları güzel olur.ayrıca kuş çok hırpalanmışa benziyor en yakın yerden buğday al birde önune kapta su koydunmu o yer içer yan gelir yatar
Tarabya sitesiymiş sordum öğrendim. Şayet oraya yakın bir yerlerde yakaladıysanız sahiplerine iade edebilirsiniz.Khalid' Alıntı:Kuş Malatya ama 1000Tl etmez Aytaç ,
Muhtemelen geçtiğimiz pazar çocuklar pazardan almıştır.
Alıştırma safhasında olduğu 2 kanatındaki bantlardan belli.
Başakşehir'de beslemeye yeni başlayacak gençlerin olduğunu duymuştum 5.Etap civarlarında site adını hatırlamıyorum öğrenebilirsem yazarım.
salih çakın' Alıntı:Arkadaşım kuşların dönek.Paçalı dönek. Fiyatı da 30 -100 TL arasında diye biliyorum.
Khalid' Alıntı:Kuş Malatya ama 1000Tl etmez Aytaç ,
Muhtemelen geçtiğimiz pazar çocuklar pazardan almıştır.
Alıştırma safhasında olduğu 2 kanatındaki bantlardan belli.
Başakşehir'de beslemeye yeni başlayacak gençlerin olduğunu duymuştum 5.Etap civarlarında site adını hatırlamıyorum öğrenebilirsem yazarım.
aytac522' Alıntı:arkadaslar salıyorum salıyorum gitmiyo uçuyo bi iki takla atıyo yarım saat 1 saat sonra geri geliyo günde 10 kere kovuyorum gitmiyo napcam :S
salih çakın' Alıntı:Arkadaşım kuşların dönek.Paçalı dönek. Fiyatı da 30 -100 TL arasında diye biliyorum.
karakartal86' Alıntı:selanik nerden buldun kardes benim kacan kusun aynisi