mestikeri__53
Üye
- Ad Soyad
- Hasan YAPICI
- Meslek
- Esnaf
- İlgi Alanı
Abilerim, Kardeşlerim, ÜSTADLARIM 13.05,2011 yani bugün işyerime çocuklar bir güvercin getirdiler, uçamadığını ve enteresan hareketler yaptığını söylediler. Baktım kuş herzamanki ürkekliği üstünde fakat başını 360 derece döndürüyor. Yere bırakıp yanına yaklaşınca kaçmaya yani benden uzaklaşmaya çalışıyor. Görmede sıkıntı yok gibi geldi gözüne cisim yaklaştırıp uzaklaştırdım bebeklerde oynama var. beyin sıkıntısı olabilirmi? Uçmak için hamle yapıyor ama yan yatar vaziyette sırtüstü uçmaya çalışıyor ayakları sağlam iki ayağı ile de avuçlarıma baskı yapıyor kanatlarında kırık çıkık yok elimle anladığım kadarıyla. En yakın veteriner 65 km uzakta ve hiç güvercin beslemediğim için cahillik gırla. Kimbilir ne zamandır bu halde diye 5-10 tane pirinç yedirdim ellerimle biraz da su verdim ama iyileşmesi mümkünmü bana lütfen yardım edin konu açtığım yer de doğrumu bilmiyorum ama içim sızlıyor emsallerine bakınca. Boğulan köpüğe el atar misayi yazdım buraya kusurumu bağışlayın cevap bekliyorum. birde resmini koydum kafasını döndürmüş hali ile