exmurat
Üye
- Ad Soyad
- murat özbey
- Meslek
- kaynakçı
- İlgi Alanı
ben murat kocaelide oturuyorum.dün bizim balkonun demirinde bir güvercin duruyordu yanına gittigimde balkonun icine düştü.bende iceri aldım kediler kapmasın diye güvercini neyse odada güvercini saldıgımda ucamıyordu ve ayagı sakattı acaba ayagından dolayımı yoksa kanadınma derken int.i araştırdım bir arkadaş daha güvercin bulmuş,nasıl beslenir,nasıl ilgilenilir diye her acıklamayı yapmışsınız.hepinizden ALLAH RAZI OLSUN.Bende bir güvercin buldum siz kuş severler o arkadaşın buldugu güvercinle cok ilgilenmişsiniz.bende bu ilginizden dolayı bu bu forumdaki herkese cok teşekkür ederim.güvercin uçamıyor ve ayagı ezilmişmi kırılmışmı anlamadık.dün cumartesi günü bulduk ve bugün pazar ne veteriner var nede başka bişey pazar günü kapalılar.gitsek veterinere adam para isterse bide şehir merkezinde elimizde kuş gezdirecez.lütfen yardım edin güvercini kaybolan arkadaşa mısır ve bugday gibi şeyler önermişsiniz ama bu kuş hiç bişey yemiyor.sadece bu sabah 4-5 tane bugday yedi tane olarak.kakasınında resmini cektim ne olur ne olmaz belki anlayan olur diye korkuyorum ölcek hayvancagız.ayrıca bu hayvanın cinsi nedir bilgilendirebilirmisiniz.ayaklarında sanki tüy gibi bişey var,İlgilenen herkesten ALLAH RAZI OLSUN.Lütfen bi yardım edin arkadaşlar
Arkadaşlar lütfen resimlere uzaktan degilde üzerine tıklayıp yakından bakın hele bu kakasında hastalıgıda belli oluyorsa,kanadından uçamdıgı anlaşılıyorsa .
Yardımcı olan herkesten ALLAH RAZI OLSUN
Arkadaşlar lütfen resimlere uzaktan degilde üzerine tıklayıp yakından bakın hele bu kakasında hastalıgıda belli oluyorsa,kanadından uçamdıgı anlaşılıyorsa .
Yardımcı olan herkesten ALLAH RAZI OLSUN