Güvercin Çiftleşme Videosu + soru

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan crazy_orhan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
orhan bulut
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
Arkadaşlar beyaz taklacıların çiftleşme videosu birde arkadaşlar bu kuşlar çiftleşeli 1 hafta oldu daha yumurtlamadılar çatıdada biraz açıma var
[dailymotion]x8cb5n[/dailymotion]

:) hayvanların ozel hayatını çekmişsiniz ayıp değil mi?:P
ayrıca ben burda soru gormüyorum:)
sorununuz ne zaman yumurtucak gibi bişey ise 1 hafta veya daha uzun zaman sürebiliyor :)

paylaşım için teşekkürler. güzel bir bölüm yakalamışsınız. tuyunce hayrını gorun kuslarınızın.

Yakında yumutlar acele etmenize gerek yok birazdaha sabırlı olmalısınız .selamlar.ŞEREF

ortalama eşleşen kuşların yumurtaları 2 hafta gibi bi sürede oluşuyo ama bnm araplar yumurtladıktan sonra yumurtaları başkasına sürüyorum 1 haftada yumurtluyo metabolizması bozulmasın die sonra ki yumurtaları sürmüyorum ayrıca video yu izledim uğraşmadan çekmişin yanlız senin erkek biraz kalas yada ön sevişmeyi seviyor( meslisten dışarıya ) o olay bnm kuşlarda olmuyo fırsatı bulan hemen çıkıyo çünkü olay yerine tüm erkekler toplanıyo bazen başka erkek çıkıyo üstüne o kuş oyunlu kostümü güzelse ayırmıyorum.ayrıca çoğu kuşun bu yıl eşleştiklerini görmedin ama ilk yavrulardan 4 tane si uçmaya başladı hagi ara eşleştilerse :D...iyigeceler...

eser_733' Alıntı:
Hiç basmadı erkek ya :S nekadar soğuk bi erkek
BU erkek fantaziyi daha çok seviyo herelde yada hafiften bi soğan erkekliği var :haha:

şaka biyana da beyazlar güzelmiş hayrını gör yakındada yumurtlarlar

saygılar
EMRE KALENDER

erkeğin veya dişin kısır olabilir

Geri