güvercin çiftleşme

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan emrebaba123
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
emre altan
Meslek
mimar
İlgi Alanı
Diğer
selam arkadaşlar bende 1 çift şekeri var erkek elimi ısırmayı bıraktı artık dişi ısırıyor bu ne anlama gelio yoksa hamile mi birde hamile oldugu nasıl anlaşılır? şimdiden herkese teşekkürler

kuşlar yumurta ile ürerler biliyorsunuzdur. yumrtlayacak kuşa da hamile demek biraz garip oluyor...
parmağınızı ısırmasının da yumurtalayacak olması ile bir alakası yoktur. siz onları rahat bırakın anlamanıza gerek yok, o zamanı geldiğinde yumurtlayacaktır.

Canım kardeşim kuşların ısırması Ziraat Mühendisi kardeşim size yazmış ender görülen bir durumdur kuş eğer folluğu var ve yattı ise beli biraz aşağı doğru sarkar o da yumurtlayacağını işaret eder ve gösterir yani kuş kısadan hisse beni elleme yumurtlayacağım demek istemekle birlikte anaçlık duygusunu belirtmek istemiş yine müh.kardeşimiz yazmış yumurtlama dönemi deriz hamilelik tabirini kullanmayız (Sözlerime alınma) selamlarımla.

Selam arkadaşlar güvercin kafeslerine her türlü garantili kilit imalatı yapmaktayız şu anda yeni geliştirdiğimiz uzaktan kumandalı hırsızların dokunamayacağı göremeyecegi kafeslere uygun kilitler mevcuttur detaylı bilgi için aramanız yeterli olacaktır telefon : 0 312 345 10 26
adres : Vatan caddesi 412/1 (eski 8. sokak) 1/H Demetevler/ANKARA

Canım kardeşim yazmışsın ama kuşlara gitmiştim bilgisayarıma yeni baktım kusura bakma sitemizde kümes ve ekipmanları diye ararsan görsel olarak görebilirsin tanesi 1 TL ile 1,5 TL arası eğer bizim buralarda yok dersen limon sandığı veya plastik sepetlerin içine koyulabilir içine de biraz süpürge sapı veya tüy koyabilirsin veya kuşlar kendi taşırlar hayvanlar yumurtalarını onun içine yaparlar tüy ve süpürge sapı da yumurtaların kaymasını önler birde kuşlar hergün oları alt üşt yapıp çevirler 19-20 gün sonrada yavrular çıkar anne onlara maya verir sen ne yumurtaları ne kuşlara el sürmemeğe çalış selamlar.

Başta bende sizin yazdıklarınızı yazacaktım konu ilk açıldığında fakat yanlış anlaşılma olur diye cevap yazacak arkadaşları bekledim, anladımki aklın yolu birdir cevaplar değişmeyecek.

33 yaşında mimar, kuştan anlamaması doğal sormak öğrenmek istiyor, o size mimarlık alanında birşey sorsa sizde duraklarsınız fakat elimizde internet gibi bir kaynak varken hiç birşey bilmiyormuş gibi soru sormakta forumda bilgi kirliliği yaratır.Güvercinlerle ilgili ,kümes ortamı, bakımı, suluk, yemlik ile ilgili youtubede bir sürü video var, anlaşılan daha önce hiç güvercin beslememişsiniz ,çeşke kuşları edinmeden bu bilgilere sahip olsaydınız, bu tür konularda aklıma bir olay gelir devamlı kuştan anlamayan birine kümesi teslim etmişler ,kuşların sahibi bir süreliğine şehir dışına cıkmış, kuşlara bakan kişi kuşlara su vermemiş ve kuşların çoğu ölmüş.

Geri