Güvercin cinsiyetini anlamakta zorlanıyorum lütfen

Erturkcan2

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Can candır
Meslek
Elekyronik
İlgi Alanı
Kediler
https://youtu.be/cMWzbATfKDY
Video da diğer kuşun kafasındaki tüğleri düzenleyen bir kuş var bunu yapan bana dişi gibi geliyor gagasını çektiğimde kaçıyor elime almaya çalışırken guuuk diye ötüyor. Diğeri hiç kaçmaz çok sakin erkeğe hiç benzemiyor. Çatalı deseniz kocaman açık. Ama sol ayağı sekiyor.
Bunlardan hangisi erkek?
Eylül ayındayız eşleşme durumları var mı yumurta alabilir miyim ??
Dişi erkeğin tüğlerini düzenler mi kafam karışık yaaa??

Canım kardeşim sitemizde buna ait birçok kereler yazışma yaptığımız için arama yaparsan bulabilirsin selamlar.

gencoahmet' Alıntı:
Canım kardeşim sitemizde buna ait birçok kereler yazışma yaptığımız için arama yaparsan bulabilirsin selamlar.
Okudum bir çok şeye baktım ama bir türlü anlayamıyorum. Videoyu izleyip yorum gönderir misiniz lütfenn.

Tahmin ettiğin gibi Dişi erkeğin kafasını kaşıyor. Gayet doğal bir olay... Yavru da alırsın da inşallah erkeğin ayağının topallaması ciddi bir sıkıntının belirtisi değildir...

Erturkcan2' Alıntı:
Video da diğer kuşun kafasındaki tüğleri düzenleyen bir kuş var bunu yapan bana dişi gibi geliyor gagasını çektiğimde kaçıyor elime almaya çalışırken guuuk diye ötüyor. Diğeri hiç kaçmaz çok sakin erkeğe hiç benzemiyor. Çatalı deseniz kocaman açık. Ama sol ayağı sekiyor.
Bunlardan hangisi erkek?
can arama yaparak ogrenmen gereken her bsey sıtemızde mevcut akla her gelene baslık açmanız geekmez sadece konu kırlılıgı buna vesıle olmayınızkı sızlere daha ıyı hızmet verebılelım lutfen :evet:

kuscu_marik' Alıntı:
Erturkcan2' Alıntı:
Bunlardan hangisi erkek?
can arama yaparak ogrenmen gereken her bsey sıtemızde mevcut akla her gelene baslık açmanız geekmez sadece konu kırlılıgı buna vesıle olmayınızkı sızlere daha ıyı hızmet verebılelım lutfen :evet:
Şunu yazana kadar bana yardımcı olsaydın videoyu izleseydin evet dişi kuş erkeğin başını kaşır deseydin. Kavga etmiyorlar bunlar çift deseydin. Bende ama yerde yatan erkek gibi durmasına rağmen çatalı açık deseydim sonra ikisinin d3 gagasını çektiğimde kafalarını sallıyorlar deseydim kafam karışık özetle. Teşekkürler.

denmesı gerekenı demısız ya can daha ne dıyelım bılmen gereken her konu sıtemızde mevcut bulmak ıçın sadece yaz ara de buraya yazdıklarından daha az zaman harcarsın ayrıca her sorunuz ıçn hemen cevap verecek kısı oan olmaya bılır bu ugrasın ılacı sabır ve zamandır

saygılar can kardesım
İlk okunmamış mesajı görüntüle CİNSİYET ÖĞRENME
12345Eklenti(ler) gönderen DÖNEKCI35 » 24 Ekim 2012 15:15

rgt320q' Alıntı:
Tahmin ettiğin gibi Dişi erkeğin kafasını kaşıyor. Gayet doğal bir olay... Yavru da alırsın da inşallah erkeğin ayağının topallaması ciddi bir sıkıntının belirtisi değildir...
Çok çok teşekkürler. Erkek olduğunu düşündüğüm kuşum yatarken göğsünü hafif şişiriyor kanadını yere vuruyor bu neye işarettir??

Geri