Güvercin Cok Onemlı Lutfen Bak

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ultio1006
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 19
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

ultio1006

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Kerem Yıldız
Meslek
Güvercin
İlgi Alanı
Merhaba Arkadaslar..
Ben yenı guvercın beslemeye calısıcam ama ne tur guvercın alacagıma karar veremedım lutfen bana yardımcı olurmusunuz ?

catımın ustu demırle yanı sac ıle kapalı sadece yanları acık yanı kus gelecek kadar acık yerler var bazı arkadaslar benım fındık guvercın turunu beslemememı ıstıyor sızce hangı guvercın turunu beslemelıyım ?

Yardımlarınız İçin Cok TESEKKUR edıyorm..

bence kelebek tarzı kuşlar beslersen senin icin daha iyi olur

Kardes güvercin besleyen cok arkadasım var cogu fındık beslememı onerıyor ?

benimde aynı üstümde çatı var balkonda bakıyorum kelebek besliyorum ama şimdiye kadar hiç bir sıkıntı ile karşılaşmadım

Fındık dediğin nedir bir görebilir miyiz?

sen kuşu seçemezssin kuş seni seçer

Hakan Hocam, Fındık denilen kuş Bangonun biraz uzun gagalısı, Bursa da bu kuşa fındık deniliyor.

Kerem; öyle bir yerde Oynar,Bango,Kelebek,Selanik,Posta,Baska rahatlıkla beslersin, en hızlı alıştırabileceğin kuşlarda Kelebek,Baska,Oynar,Bango,Selanik,Posta sıralaması ile gider.

Ama öyle bir çatı da, kuşları sen uçurursun, seyrini karşı binadaki komşuların yapar :)

KEREM ÖNCELİKLE AVATAR OLARAK BENİM DAMIZLIKLARIMDAN BİRİ OLAN KARAMETİN İ SEÇMİŞ OLMANA ÇOK SEVİNDİM..

SEÇİMİNİ YAPMIŞSIN :hhh: :evet: GEL BURSA OYNARI BESLE :tamam: YANINDAYIM.. :tamam:

HAYIRLI OLSUN..KUCAK DOLUSU SEVGİLER../OSMANGAZİ :slm:

Türker abi senin avatara alışmışım konuyu açan arkadaşın avatarı grünce sen sandım noluyor dedim kendi kendime :haha:

bende balkonda besliyorum kelebek posta baska bango gibi kuşlar beslemeni öneririm

mahat kardeşim senı anlayamadım kus benı nasıl secer ? :D

Ya sen onu anlayamadın da ben konuyu hiç anlamadım :S Yani ne istersen besle, karar aşamasındasın alacaksın bakacaksın neyi seversen onunla devam edeceksin bu kadar yani.

[email protected] eklermisiniz beyler

Ben ekleyemem çünkü msn kullanmıyorum, ayrıca ne sormak istiyorsan net bir şekilde sor ve cevaplarını bekle. Hatta sormak istediğin soruyu aramaya yaz eğer çıkmazsa buraya yaz. Seni bir kişi eklese 1 cevap eder, buraya yazarsan 100 cevap alırsın.

KEREEM ; BURSA DA BURSA OYNARI BESLENİİR. :hhh: :haha: :slm: :evet:

Teraslıysa Bence Taklacı Yani oyunlu Kus besle derim Daha iyi Antreman verirsin.

Öncelikle selamlar .
Çok önemli dediğiniz konuda hiç bir önem göremedim ben .Bu bence size kalmış herkezin bir zevki var ve bu zevkler size tutmaz.Siz karar verin.

Geri