güvercin den ayrı kalamıyorum abiler bi bakarmısınız

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mardin hayranı xxx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 836
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
furkan şahin
Meslek
yok
İlgi Alanı
Kemirgenler
HERKESE SELEMLAR ... abiler bn istanbul da oturuyorum 15 günlügüne izmir e gitcem benim kuşlarıma babam bakıcak gideceğim yer kuş besllemeye cok musayit kumes falan da hazır uzun lafın kısası en cabuk alısan kus hangisi dirrr (cift
alıcam) ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER ...

hangi tür olursa olsun yanında alışık yani uçan kuş yoksa 15 günde anca alışır ve sen evine dönmek zorunda kalırsın yani kuşları rezil etme baban baksin abiciim

abi haklısın da bn kuşçuluğa ilk başladığım da 1 cift taklacım vardı okul harçlığım dan biriktirerek almıştım 5 gün sonra erkek bantını ıslatmış çözülmüştü elime alayım dıye üstüne gittim kaçtı 30-45 dk falan kayboldu sonra geldi eşinin yanına o ikisin yavrulları duruyor yumurtada yatıyolar oyle boyle şimdi 100 e yakın kuş var yanı bence kuşun kanına bağlı ama taklac ılar dan mı bitek boyle delikanlı çıkıyoo onu soruyoom :hhh: :hhh: :hhh: :hhh:

100 tane varsa içlerinden öncelikle yavru kızmalarını sonra eş düşkünlerini veya fazla uçmayan bu söylediğim tarzdaki 15 tanesini götür 3 gün sonra en sakinlerinden ve erkeklerden 1-2 tanesini sal duruma görede teker teker sal gitsin.amaç zevk yapmak deyilmi..madem ayrıda kalamıyosun denemekte fayda var bence al götür uçur zevk yap.yerinde müsaitse etrafı boş açık alansa sen kuşu kuşta seni görüyosa etrafta başkada kuşçu yoksa hiç bişey olmaz kesinlikle alışırlar.gitse nereye gidecek hayvan ben şahsen adaya götürdüm 3 gün sonra ufak ufak saldım.sıfır fire hepsi alıştı..kaçan göçen kaybolan olmadı...

bide son tiyo bu kuşları alıştırana kadar akşam üzerleri hava kararmaya yakın ve kesinlikle açken uçurup kovalarsan daha kolay alıştırırsın.hadi git gelde neticeyi burdada paylaş...bakalım bizim formül sende de tutucakmı...

GÜVERCİN DOSTU;

İÇİNDE GÜVERCİN SEVGİSİ OLAN , KUŞLARINI YOLLARDA BU SICAKTA ÜZMEZ.

HİÇ KUSURA BAKMA.

15 GÜN GİT-GEL.BAKACAK KİŞİ DE VAR.YOK AYRI KALAMIYORUM FALAN HİKAYELERİNE GİRME..AYRI KALAMIYORSAN GİTME.

GÜVERCİN SEVGİSİ OLAN KUŞLARINI SAĞLIĞINI DÜŞÜNÜR.ÖZEN GÖSTERİR.

İZMİR DE GÜVERCİN Mİ YOK ..GİT CAMİİ ÖNÜNE YEM AT HEM DE SEVABA GİR..ONLAR GÜVERCİN DEĞİL Mİ..?

BOKTAN BOKTAN BAŞLIKTA AÇMAYIN..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri