Güvercin dişi yumurtlama sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cagoman
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

cagoman

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Selcuk
Meslek
Coiffeur
İlgi Alanı
Kediler
Selam Forumda yeniyim. Sorunum bende bir çift taklacı var, bir senedir bende ve bir kere ve çok küçük olarak yumurtladı ve birdaha yumurtlamadı. Sürekli eşleşiyorlar dişi sürekli yuvalıkta yatiyor ama yumurta yok. Altına yumurta koydum ama yatmıyor. Vitamin Mineral sorunu yok. Öteki kuşlar makina gibi yavru büyütüyorlar, bunlarda tık yok. Fikirleriniz nelerdir. Teşekkürler

Öncelikle aramıza hoşgeldiniz. 2 ihtimal var birincisi kuş çok yaşlı veya kısır. Bu konular hakkında sitemizde geçmiş konularda kısa bir arama yaparsanız net yanıtlar bulabilirsiniz. Bulduğunuz başlık altından tekrar yazarak yardım isteyebilirsiniz.

Teşekkürler, forumu neredeyse komple okudum fakat bendeki kuş çok küçük olarak yumurtladı ama gerçekten çok küçük . Fasulye kadar. Bildiğim kadarıyla kuş kısırsa altına sürülen yumurtaya yatar ama bunlar yatmıyor. Kuş daha iki yaşında. Karışık yem kullanıyorum Mineral kalsium hiç eksik olmuyor, kümeste hastalık falanda yok.

Canım kardeşim forumu okudum diyorsun da hepsini okumamışsın demek ki Sayın moderotörümüz Türker ÖDEN in kısır kuş ile tedavisine ait bir yazısı var ben o kadar iyi bilgisayar kullanıcısı değilim yapabilsem yapıştırıp buraya akrarabilirdim o tedaviyi uygula kesin yumurtlar saygılarımla.ç

Canım kardeşim o yazıyı ve ona benzer yazıların çoğu daha önceden yumurtlayan ve şuan için yumurtlamayan yada yumurtadan kesilen kuşlar için. Benim kuş daha doğru dürüst yumurtlamadıki bir kere oda leblebi kadar küçüktü.Yoksa ben yanlış yerimi okudum

Geri