Güvercin Düşmanlarından Birkaç Kare =))

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan melihdnr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

melihdnr

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Melih Döner
Meslek
Öğrenci[Bilişim Tek.]
İlgi Alanı
Kediler
(:

Ekli dosyalar

• ala doğan1.webp
    ala doğan1.webp
    804.5 KB · Görüntüleme: 1,952
  • atmaca.webp
    atmaca.webp
    224.4 KB · Görüntüleme: 1,885
  • av.webp
    av.webp
    699.9 KB · Görüntüleme: 1,978
(:

Ekli dosyalar

• dalşş.webp
    dalşş.webp
    92.5 KB · Görüntüleme: 1,912
  • dfrs.webp
    dfrs.webp
    101.4 KB · Görüntüleme: 1,975
  • krkenez.webp
    krkenez.webp
    106.2 KB · Görüntüleme: 1,972
(:

Ekli dosyalar

• resds.webp
    resds.webp
    187.8 KB · Görüntüleme: 1,940
  • sdfsd.webp
    sdfsd.webp
    320 KB · Görüntüleme: 1,995
  • uçus.webp
    uçus.webp
    46.5 KB · Görüntüleme: 1,889
İki ve sikiznci resim dışındakiler , kerkenez sanırım .. Çok bir zararları olmaz bence .. Beslenek için daha çok küçük kuşlar ve kemirgenleri tercih ederler .. Palaşım için teşekkürler .. selamlarŞEREF

Paylaşım için teşekkürler.. Keşke en sona birde insan resmi koysaydın :S Öyle insanlar var ki atmacalara, kerkenezlere taş çıkartır...

Doganın kanunu böyle onlar yasayabılmeleri için avlanmak zorundalar..Güvercin düşmanları yalnış bir başlık olmuş kanaatimce..

Valla melih kardeşim doğanın kanunu bu ama hep şuu istedim öyle bi kuşum olsun ki atmaca gibi gökyüzünden aşağıya insin :D onların o inişine hayranım roket gibi geliyolar be kardeşim

Mustican Yeşilırmak' Alıntı:
Doganın kanunu böyle onlar yasayabılmeleri için avlanmak zorundalar..Güvercin düşmanları yalnış bir başlık olmuş kanaatimce..

Doğrudur abi belki yanlış bi başlık oldu.
Kusura bakmayın bi anda öle aklıma geldi yazdım işte.. =))

Atmacaları bende cok severim.benim atmaca sorum yok allaha şükür bizim burada yok atmaca felan ama cok severim atmacaları burada karadenizli birisinde vardı atmaca seviyodum hiç saldırmıyodu bana ama saldığında kaybolmuştu.

selamlar :)) bende çok severim atmacaları ama bana yamuk yapıyorlar bir hafta içinde bulutta iki çakal yavrumu aldı . en kötüsüde atmaca yada şahinin kuşa dalışını izlemek dışında hiçbir sey yapamamak her şey 2-3 saniye içinde olup bitiyor...

selam doganın kanunu bu avcı ve av..Bende cok cektim kılınc kanattan(dogan atmaca) ama sonucda kusun kaderi penceyse yapacak bişimiz yok.Tecrübelerimden nisan ve mayıs aylarında kesinlikle güvercin ucurmuyorum zaten sonraki aylarda cok nadiren dalıyor bu jetler.

Geri