Güvercin Ele Nasıl Alıştırılır ?!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bosnak41
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K

bosnak41

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
bosnak41
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
Öncelikle S.A. Kardeşlerim başlıktada gördüğünüz gibi benim sorum budur acaba kuşu elime nasıl alıştıra bilirim yardımcı olursanız sevinirim :D Şimdiden saolun...

yavruluktan itibaren elde doyurmaya başlarsan kesin olmamakla birlikte alıştırabilirsin. kuş tek olursa daha rahat alışır. kalabalık olursa sürü psikolojisi ile senden uzaklaşıp diğerlerine uyar. benim beslediğim bir yavru vardı. beni görünce anne babasından yem ister gibi cik cik peşimden ayrılmazdı. ama kendi yem yemeye başlayınca diğerlerine uydu. tek kuş beslemekte pek hoş değil. doğal yaşantılarını da bozmamak lazım...

Teşekkürler Eren abim,tabiki tek başına kuş beslemeye karşıyım.Ama doğru diyon yavrular daha rahat alısıomus.Yani merak ettimde abim babam diyodu anlatıyodu hep bi kuşu varmış Saddam diye onu gördümü konuyormuş omzuna,bende dedim acaba bende alıştıra bilirmiyim diye soruyum dedim...Selamlar

Öncelikler kuşları aç bırakk ve cok açlarken avuncun yem onlara yem tut yemi yemeye gelirlerken onları bir sese alıştır öpücük sesi yem kutusunun şık şık sese sana alışacaklar sende. Korkmucaklar sonra kolunuzu yukarı yüksekte yüksel devam adeceksinizz

Geri