Güvercin eşleştirme

pl4yboys

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
hüseyin kar
Meslek
serbest
İlgi Alanı
Kediler
S.a Benim aldım 1 çift Güvercini eşleştiremedim 1 hafta oldu güvercinin erkeği genç dişisi yavru kızması yavruluktan çıktı sanıorum ama hala eşleşmediler erkek olan biraz baskın ama genede eşleşmiyo dişi de arasıra diğer güvercinlere ötüo acaba oda erkek olabilirmi ama çok sesli ötmüo güvercin beslemeyi yeni başladım yardım edersiniz sevinirim.

aynı sorun bende de var erkek yuvada duruyo dişi içeri girince ötmeye başlıyo vuruyo dişide(dişimi değil mi onuda anlamış değilim) ona vuruyo yuvanın önündeki çıtada tünemeye başlıyo 1 haftayı geçmişti eşleşmediler dişi sandığım kuşu götürdüm adam salmaya koydu hemen kabardı ve ötmeye başladı diğer kuşlara.ikiside erkekti herhalde

güvercini 5 kuşcuya gösterdim 5 ide dişi dedi ama hala eşleşmediler sanırım yavru olduğu için erekek olan biraz fazla baskın gaga atınca korkuyo yukarı çıkıyor güvercinlerde kay aylıkken eşleşir?

benimde erkek kuşun yanına dişi kattım 3 gün oldu hala eşleşmedi erkek kızgın dişi normal kuş.. daha eşleşmediler en fazla kaç günde eşleşirler..

Şu dişi erkek olayını da her zaman tutturamıyoruz yani.

Bende bi kuş var dişiyle eşleştirdim ona biniyor. Öpüşüyorlar , kabarıyor , ötüyor..vs.. dıyorum kı erkek tamam.

Sonra baska bi erkek kendi dişisiyle öpüşürken gidiyor erkegi öpmeye calısıyor, bazen goruyorum dıger erkeklerle öpüşüp, onların altına yatıyor. yaw bu nasıl erkek demekki dişi dıyorum : )

Bi keresınde de bı baska erkekle gordum, bi o buna bındı, bi bu ona. Trampa yani.

Gay galibia benim kuş.

Anlayan varsa izah etsin.

Dişi kıtlığı çektiğimiz bir zamanda baskın erkekler gay oldu ve birbirleriyle çiftleşmeye başladılar hatta bir keresinde diğer kuşların yumurtalarından birini erkeklerin yuvasına koymuştuk erkekler yumurtaya yattılar ve yavruyu büyüttüler. :) Erkek kıtlığı çektiğimiz bir dönemdede bir erkeğin altlı üstlü folluklarda ki dişileri yumurtlattığını ve iki yuvanın yavrularınada baktığına şahit olmuştum.
Kuşları eşe vurmadan önce fiy yem diğer adıda kenevir olması lazım onunla sıkı bir besiye çekerdik eşleştirmek daha rahat olurdu. Siyah yuvarlak bir yem yemcilere gittiğinizde görürsünüz zaten eğer dişiliğinden şüphe ettiğiniz bir kuş varsa yada dişinin veya erkeğin kızgınlaşması için bu yem ile besleyin birkaç gün sonra eşe kapatın. Yanlız fazla vermeyin kuşların yağ bağlamasına neden olabilir. Biz bu yöntemi yaklaşık bi 8 yıl önce uygulardık yinede kesin çiftleşir demiyorum.
Sağlıklı yavrular !

2-3 gün boyunca akşamları yemden sonra birlikte bir yere kapatırsan 2-3 gün yap buı şekilde 2-3 güne eşlenirler..

EFE gul gul oldum bılgısayarın basında sana kardes bnm kuslar gay demıssın aynısı bızım kustada oldu 2 erkek bı bırısı yatıo dıgerı cıkıyo uste bı dıgerı yatıo cıkıyo uste karsılıklı bırbırlerını trampa yapıolar bu kuslarda bozdu kendını wala yaa :D

kuşları eşleştirmede şu yöntemi denemenizi öneririm:hem dişiyi hem erkeği kuş görmeyecek şekilde ayrı ayrı kapatın.ikisi de yalnız başına 3-4 gün kaldıktan sonra ikisini bir yere salın.eşleşmeleri daha kolay olacaktır. bundan başka erkeği eşleştirme yapacağınız yere yalnız olarak atabilirsiniz.erkek yine 3-4 gün yalnız kalktan sonra yanına dişiyi salın.yalnız kaldığı süre zarfında yuvayı sahiplenen ve canı sıkılan erkek, dişiyi gördüğünde direkt harekete geçecek, eşleşmeleri daha kolay olacaktır...

benin 4 güvercinimvar 2 erkek 2de dısı bunlardan ıkısı cıft oldular sonra disi bı guvercın daha getırdım 2 sı ayrıldı erkekle yenı getirdıgım dısı es oldular onlarıda ayırdım artık erkek guvercınım esolmuyo hıc bırıyle

güvercinci' Alıntı:
benin 4 güvercinimvar 2 erkek 2de dısı bunlardan ıkısı cıft oldular sonra disi bı guvercın daha getırdım 2 sı ayrıldı erkekle yenı getirdıgım dısı es oldular onlarıda ayırdım artık erkek guvercınım esolmuyo hıc bırıyle

uğraşmaya çok fazla gerek yok kuşlara 1,5 hafta kenefir verin siz istemeseniz bile eş almaya başlayacaktır kenefir yawru kuşlar içinde çok faydalı daha çabuk cinsiyetine kavuşuyo siz verin onlar kızarlar 1 2 hafta için de ondan sonra neye isterseniz vurun..

Geri