Güvercin Garip Ses Çıkartıyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sleyman
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

sleyman

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
süleyman balta
Meslek
serbest
İlgi Alanı
ARAP ERKEGİM VAR.HAYVAN KOMPRESÖR GİBİ SES ÇIKARIYOR.YAVRU BAKIYOR 1 HAFTALIGINA KUŞLARA YİĞENİM BAKDI.GELDİĞİMDE KUŞ BÖYLE OLMUŞDU.HAYVAN YAVRUDA BAKIYOR.HAYVANA NAPMAM LAZIM BÖYLE BIRAKAYIMMI KENDİ HALİNE YOKSA Bİ TEDAVİSİ VARMI.AGIZ DEVAMLI AÇIK KAPANMIYOR SANKİ SUSUZ KALMIŞ GİBİ YUTUBA VİDEO ATTIM BAKARSANIZ SEVİNİRİM.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Mesajınızı düzenlemek zorunda kaldım. Başlık kısmında sorununuzu açıklayıcı cümleler kullanmaya özen gösterin. Kuşunuz üşütmüş olabilir mi ? Video gizli olduğu için izleyemedim açık duruma getirirseniz tekrar kontrol edelim.

nefes alması çok hızlı azı açık devamlı çok yorulmuş gibi damızlık kuşum uçurmuyorum.

Sanki boğazına birşey kaçmış veya susuz kalmış gibi davranıyor hayvan. Ağzını açıp baktınız mı birşey varmı ?

Bazen bende de bazı kuşlar uçumdan sonra böyle davranabiliyor. (nadiren). Yani vücut ısısını ayarlamak için hızlı nefes alırken oluyor ve normal zamanda da böyle bir durum söz konusu değil... Sizin kuşunuzun da nefes alış verişine bakılırsa ya ortam sıcaklığından hararet yapmış ya da efor sarfetmiş gibi...

ewet kuşların oldugu yer yallıtımlı fazla sıcak olmuyor.kusun neşesi yerinde tek sıkıntı azı açık hızlı nefes alıyor.havalar normale girince düzelir.İŞALLAH

MACROL TOZ * 2 LİTREYE 1 ÇAY KAŞIĞI * 10 GÜN İYİ GELİR - KULLANIRSAN -

Geri