güvercin gelmedi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 54kelebek54
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
sefa küçük
Meslek
mobilya
İlgi Alanı
Seçiniz
benim bi çift amrdinim var alalı 3 hafta oldu yumurtladıalr yumurtalarını aldım gine yumurtlucakalrdı erkeğini 3 gündür salıyodum alışmıştı dişiyide bantlı salıyodum bugün dün dişinin kanatları açıktı bugün ise biraz kobvaladım uçsunalr diye fakat erkeği daha alışıktı erkeği gelmedi dişisi geldi neden olabilir gelirmi dersiniz napcaz :hayir:

Hiç belli olmaz kaçan bazı kuşlar 2-3 gün sonra bile geri dönebilmektedir. Çevre binaların çatılarında olabilir, başka kuşçular tarafından yakalanmış olabilir,eski sahibine gitmiş olabilir yani ihtimal çok. Geri gelirse mesele yok gelmezse çevrenizdeki kuşçulara sorun onlar mı yakalamış. Bulamazsanız dişiye yeni bir erkek alın.

Kuşçulukta böyle şeyler çok normal.Kim olursa olsun kaçırıyor.İnşallah geri gelir.

Bazı kuşlar kaçıp aylar sonra bile geri dönebiliyor....

Saygılar

saolun ilgi gösterdiğiniz için kus gelmedi kus yumurtluıcaktı ona yanıyom gidene deil of saolun

kardeşim ben ilk kuşculuğa başladıgımda 3kuşum vardı 2dişi 1 erkek 2si eşdi teki eş degildi. 7-8 gündür kuşları kanadı bantlı yere atıyordum o tek kuş kaçtı bir catıya kondu catıtanda gitti dedim gelmez 2kuşum kalmıştı sonra aradan 2hafta kadar bir süre geçti kuşa baktım kümesin azında bekliyor ve içeri soktum :D bilemezsin kardeş ne olcagını

Bu hafta benim erkek çakmaklıda kaçtı yumurtası oldupu halde perşembe geri gelmedi cumartesi baktım çatıda gelme ihtimali yüksek biri yakalayıp bantlamamıssa

Geri