Güvercin Haftalık kilit noktalar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan JeanLoup
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

JeanLoup

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
ErdeM KULA
Meslek
ÖGrenci
İlgi Alanı
Kediler
Yazıcagınız bilgiler için şimdiden teşekkürler...
Araştırıyorum kuşlarıma daha iyi nasıl bakabilirim diye herkez farklı yöntemler izliyo yemlemenin dışında Haftalık sularına karılştırılan veya verilen vitaminler..Herkez farklı uygulamalar gösteriyor.Herkez burda kendi uygulamasını yazarsa ve açıklarsa bu hem herkez için özellikle yeni başlayanlar için harika bir fırsat olur...BİR KÜMESİN HAFTALIK BAKIMI EN İYİ NASIL OLUR 7 GÜNÜN 4 GÜNÜ YEMLEME 1 GÜN SUYUNA BAL 1 GÜN SUYUNA LİMON VEYA VİTAMİN VEYA PİRİNÇ VS VS VS BİRÇOK VAR..

JEANLOUP( ERDEM ) ;

GEÇTİĞİMİZ HAFTA, KUŞUN ÖLDÜ.ŞAHSIM ADINA ÜZÜLDÜM.
BÜZÜLDÜ,TIKSIRDI,İŞTAHI YERİNDE,..vs BİR KUŞ.AYNI KUŞ VE KONU İÇİN FARKLI FARKLI BAŞLIKLAR AÇTIN.BU SİTEDE BİRTAKIM ÖNERİLERİ OLANLAR SANA , BEN DE DAHİL OLMAK ÜZERE FAYDALI OLMAK ADINA BİLDİKLERİMİZİ SUNDUK.

BİR BAŞLIĞINDA DA'' BU KUŞUN KAFASINI KOPARACAĞIM!'' YAZDIN.BU BAŞLIK DA TAMAMEN SİLİNMİŞ DURUMDADIR.

BURADA HEPİMİZ YAŞADIKLARIMIZLA , TECRÜBELERİMİZLE PAYLAŞIMLARDA BULUNUYORUZ.FAKAT EMİN OLABİLİRSİN ,
HEPİMİZ DE KUŞA GÖNÜL VERMİŞ İNSANLARIZ.13 YAŞINDA OLANDA VAR, BAYANLAR DA VAR,DEDELERİMİZ DE VAR.

FAKAT NİYETİMİZ HEP AYNIDIR; BİRBİRİMİZE FAYDALI OLABİLMEK , PAYLAŞMAK .

SEN İSE BİR KAÇ KEZ ; B U S İ T E D E K U Ş T A N A N L A Y A N Y O K . K U Ş Ç U Y O K .
bana da , 44 YAŞINDASIN AMA SANA BİRŞEYLER ÖĞRETMEKTEN MUTLULUK DUYARIM.diye yazdın.

SENİN YAŞIN 21 ; BU SİTE DÜNYA ÇAPINDA ÜYELERİ OLAN , ÖMRÜNÜ GÜVERCİNLERE ADAMIŞ,ONLARI EVLATLARI GİBİ GÖREBİLEN ,HATTA ÖYLE ÜYELER VAR Kİ GÜVERCİN HASTALIKLARINI YABANCI DİLLERDEN TÜRKÇELEŞTİRİP VEYA ALINTILARLA TÜRKİYEDE SAYISIZ KUŞ ÖLÜMLERİNİ ENGELLEMEYE VESİLE OLMUŞ,TV PROGRAMLARI İLE GÜVERCİN BESLEYENLERİ BİLİNÇLENDİRMİŞ,SAYISIZ ÇIRAKLARI OLUP ONLARI BİR BABA EDASIYLA YETİŞTİRMİŞ , DEDESİ KUŞ BESLEYEN BABASI DEVAM EDEN 44 YAŞINDA OLANLAR ,...

BENDEN ÖZÜR DİLEME FAKAT , BU SİTEDEN DEĞERLİ ÜSTADLARIMIZ ADINA ÖZÜR DİLEMEN GEREKTİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM.B U S İ T E D E K U Ş T A N A N L A Y A N V A R .

Türker ÖDEN abi Yaşın var tecrüben var ve bilgilerinn var..

İlkönce okuyamadıgın şeyler HAkkında yorum yapma evet bir çok başlık açtım kuşum hastaydı her yere yazdımm hiçbir mantıklı cevap alamadım ben asla kafasını kopartıcam demedim böle yap diyolar dedim yoksa diger kuşlarınada bulaşır hastalık dediler dedim ilkönce güzel okumak ve anlamak lazım bişeyleri ben kuş içinde çok yeniyim ama geçen günlerin sonunda çok iyi bi noktaya gelicegimden eminim o kuş ölmeden eminönüne gittim teker teker sordum yem satanlara kuş satanlara bitane yaşlı amca dediki limon ve tuz ver 1 hafta her sabah akşam limon ve tuz verdim çünkü elimdeki tek kuşuma yardım edebilecegim bilgiydi birsürü şey okudum...Ama hiçbirinde bulamadım tedaviyi Ben inanıyorumki bu sitedeki bir kaç kişinin saglam cevaplar verseydi ben o kuşu kurtarıcaktım..Belki diceksinki biz mi kurtarıcaz senin kuşunun orda haklısın çünkü yapamadım bilmiodum napıcamı heyacnladım...Benim kimseye özür borcum yokk.Benim kuşum öldü ve bana hediyeydi ve o kuşa parada vermedim öle taklası tuklasıda yoktu sadece nefes aldıgı ve benim kuşum oldugu için degerliydi.Uçup geri geldigi zaman benim için en degerli kuş odur..Bakın benim özrüm yok eger birazcık hayvan sevginiz varsa konularımı tartışma yerine çevirmeyinn hala ögrenmeye çalışıyorumm VE birgün çok şey ögrenmiş olucammm...

Güzel kardeşim öğrenmeye çalışırken etrafına saygısızlık ve sitem etmeye hakkın yok. Kimse burada nöbet tutmuyor senin sorularına cevap vermek için, ki kaldı ki açtıgın konuların hemen hemen hepsi soru cevap kısmında. Bu kadar konu açıp cevap almyınca sitem edeceğin yere forumdadüzgünce arama yapsan inan her şeyin cevabı var. Bu kadar hazırcı olmayın genç arkadaşlar. Ben 15 yaşımda başladım kuş beslemeye, o zaman ne kuscular.org vardı ne de her sorduguna cevap veren Google. İnt de her bilgi var, yeterki kullanmayı bil, hazırcı olmayın ve forumda kirlilik yaratmayın. Bak bununla ilgili yönetici arkadaşlar duyuru bile yaptılar, biraz dikkat biraz saygı....
kullanicilarimizin-yapmis-oldugu-onemli-duyurular/gereksiz-konu-basliklari-t15181.html

teşekkürler çok aradım gerilerde kalmışş nemekki daha iyi aramak lazım..

Geri