Güvercin Halsiz Neden ????

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan caglar06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

caglar06

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Çağlar Kılıç
Meslek
Polis Akademisi 1.sınıf Öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
Merhaba bu kuşa annesi ve babası bakmadığı için ben bakıyorum bende okuduuğum için fazla zaman ayıramıyorum yem yemesini bilmiyor yeme vuruyor ama yemeyi beceremiyor diğer kuşların yanına koyunca dövüyorlar İçeride kartonun içerisinde kalıyor buğdayı 1 gün öncede ıslatıp veriyorum ama çok halsiz birde kaka sı yeşil su gibi yardımcı olurmusunuz

Ekli dosyalar

• aaaaa.png
    aaaaa.png
    271.1 KB · Görüntüleme: 1,095
  • bbbbb.webp
    bbbbb.webp
    9.3 KB · Görüntüleme: 1,231
Buğdayı 1 gün önceden ıslatmak ekşimesine sebep olmaz mı? Su içiyormu?

ÇAĞLAR ; KAKASI AÇIK YEŞİLİM Sİ VE KOKULU İSE , E-COLI İHTİMALİ HALSİZLİK DE VAR.

VETERİNERDEN COLIMIX YA DA ECZANEDEN ERCEFURYL KAPSUL ALINARAK 3 GÜN VERİLMESİNİ ÖNERİYORUM..

Bahadır Ky buğdayı burada birisi dedi ıslat ver dedi bende öyle yapıyorum eğer ekşime yapıyorsa öyle vermem. Evet suyu gösterince kendisi içiyor ama yeme gelince acından ölsün yine yemiyor anca tıklıyor

caglar06' Alıntı:
Bahadır Ky buğdayı burada birisi dedi ıslat ver dedi bende öyle yapıyorum eğer ekşime yapıyorsa öyle vermem. Evet suyu gösterince kendisi içiyor ama yeme gelince acından ölsün yine yemiyor anca tıklıyor
Türker Öden abi evet kokmayada başladı kakası yeşil ve sulu koliden başka bi yerde bakamam kümesine koyuncada kardeşi ve diğer kuşlar dövüyor o söylediğin ilaçlarıda alayım o zaman çok sağol
Bu arada o attığın linkde çok faydalı şeyler buldum sağolasın

[email protected]' Alıntı:
ÇAĞLAR ; KAKASI AÇIK YEŞİLİM Sİ VE KOKULU İSE , E-COLI İHTİMALİ HALSİZLİK DE VAR.

VETERİNERDEN COLIMIX YA DA ECZANEDEN ERCEFURYL KAPSUL ALINARAK 3 GÜN VERİLMESİNİ ÖNERİYORUM..
Türker Öden abi evet kokmayada başladı kakası yeşil ve sulu koliden başka bi yerde bakamam kümesine koyuncada kardeşi ve diğer kuşlar dövüyor o söylediğin ilaçlarıda alayım o zaman çok sağol Bu arada o attığın linkde çok faydalı şeyler buldum sağolasın

ÇAĞLAR GÖZLERİNDEN ÖPÜYORUM..SEVGİLERİMLE..SEVİNDİM.. :slm:

caglar06' Alıntı:

Yani buğdayı 1 gün önceden ıslatmak eşkimesine sebebiyettir.Hastalığı varsa bilmem o konu hakkında.Ama besleme konusunda arama butonundan faydalı şeyler bulabilirsin.Sitede daha küçüğüklerini büyütenler var.
Ben bitanesini limon kadarken annesi yeniydi bıraktı ben besledim yalnız benimki mucize gibiydi ölür dedim ölmedi büyüttüm.

Bahadır KY artık 1 gün önceden ıslatıp vermıyorum şırınga yöntemi ile veriiyorum yinede sağol :)

Ve kuş öldü :(

Geri