Güvercin hırsızı çatıda yakalandı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan aykutk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 21
  • Görüntüleme Görüntüleme 7K

aykutk

Üye
www.kuscular.org
Ad Soyad
Aykut KARABULUT
Meslek
Emekli
İlgi Alanı
Diğer
Güvercin hırsızı çatıda yakalandı
İZMİR (İHA) - İzmir'in Konak İlçesinde tırmandığı çatıdan güvercin çalan bir kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre olay Konak İlçesi İkiçeşmelik Semti 822 numaralı sokakta meydana geldi. Bir evin çatısına çıkarak tornavidayla kapı kilidini kıran zanlı, 15 güvercin çaldı. Çatıdan sesler geldiğini duyan ev sahibi durumu polis ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri çatıda elinde çuvalla hırsızlık zanlısıyla karşılaştı. Polis ekiplerinin dur ihtarına uymayan şüpheli çatılarda kaçmaya başladı. Kısa süren kovalamacanın ardından elindeki çuvalla yakalanan şüpheli gözaltına
alındı. Şüpheli ilk sorgusunda güvercinleri çaldığını itiraf etti.

İfadesi alınmak üzere Anafartalar Polis Merkezi'ne götürülen şüpheli, yaşı küçük olduğu için Çocuk Büro Amirliği'ne teslim edildi.

Şerefsiz iyiki yakalanmış asacaksın böylelerini

kazimcankurt' Alıntı:
Şerefsiz iyiki yakalanmış asacaksın böylelerini
kardesim asmak en güzeli ama ozman basa bela olur en güzeli catıdan atacaksın
bu ser..... yakalayanlardan allah razı olsun

en güzeli atacan çatıdan aşaya ondan sonra arayacan polisi diyecen, benden korktu kaçarken düştü.

iyi olmuş biraz ezseler daha iyi olur ama bazen bunları yapıp parayla satanlarda çok zaten bilerek belki bu işe çocukları kandırıyolar neyse selamlar geçmiş olsun arkadaşa kşlara bi şey olmamış... :asla:

feyzikaya' Alıntı:
en güzeli atacan çatıdan aşaya ondan sonra arayacan polisi diyecen, benden korktu kaçarken düştü.

:ckmk: :ckmk: :ckmk: :ckmk: :ckmk: :ckmk: :ckmk: :ckmk: :ckmk: :ckmk: :ckmk: :ckmk: :ckmk: :ckmk:

Okadarda değil yani arkadaşlar yok adamı kurşuna dizelim....en güzelini devletimiz yapıyor zaten bir kaç gün nezarette tutup bırakıyor... !

Eski kuşçular bir hırsızı kümeslerini patlatmaya çalışırken yakaladıklarında cam kola şişesinin üstüne oturturlardı bide ıslatıp bi güzel dövüp salarlardı....eskilerin adaleti çok sağlammış...

haltbar kardesşim boyle insanlara yapılması gereken tek sey kafasına sıkmak
ibreti alem icin benin dilim cok yandı o yuzden insallah ben birini yakalarım :asla:

insanlıktan nasibini almamış başkasının malına göz diken bir kişinin ne devlete nede bireye faydası olur bence birazda bizim cazelarımız yaptırımcı değil. :kitap:

aykan' Alıntı:
haltbar kardesşim boyle insanlara yapılması gereken tek sey kafasına sıkmak
ibreti alem icin benin dilim cok yandı o yuzden insallah ben birini yakalarım :asla:
mermiye yazık olur

ARKADAŞLAR BU ARALAR KUŞ HIRSIZLIĞI BİR HAYLİ ÇOĞALDI .TÜM ARKADAŞLAR LÜTFEN GEREKLİ ÖNLEMLERİ ALIN VE TETBİRİ ELDEN BIRAKMAYIN.

Çatida ayagindan baglayip sallandırcaksın aklı basına gelcek Kusun calınması kadar kotu birsey olamaz

ilk önce geçmiş olsun diyorum iyiki kendin yakalamaya kalmamışşın çünkü bunlardan herşey beklenır insanın canına kasdederler bunlar herşeyi yapar yakalansa kanun yok işi bilen yaşları küçüklere yaptırıyor benimde başıma geldi ben bulamadım kuşlarımı 15 sene kuşculuk yapmadım moralım bozuldu üstüne birde 1 sene sonra kuşları bana tekrar satmaya kalktılar ölürmüsün öldürürmüsün hadi bakalım tekrar geçmiş olsun ama söylenenlere katılıyorum cezayı kendin vereceksin eskı usulden.

yasalarımız zayıf kalıyor hırsızın ifadesinde sadece özgürlüklerine kavuşturmak için çaldım demesi yetiyor en güzeli çatıdan atmak :sinirli:

Sen senelerce uğraş,didin,emek ver namussuzun biri gelsin hepsini alsın gitsin bizim yan komşunun kuşlara hırsız girdi.hırsız köpeği farketmemiş köpek ısırıyo bunu adam seslere dışarı çıkıyo hırsız köpekten kurtarcak sanarken komşu köpeğin zincirini açıyo bide kendi dövüyü mis gibi postalıyo.

abi hepsinin allah belasını wersin gerçektende fewzi abininde dediği gibi yapacan koptum
KUBİLAY saygılarımla......

arkadaslar ben yakalarsam hirsizi (tecavuz) edip kumese baglayip ac birakacam hep tecevuz edecen hemde acliktan öldurecen ibreti alem yapmassam o hirsiz bana aynisini yapsin!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

valla belkı boyle seyler buralarda yazılmaz ama alacan elıne oyle bır dovecenkı keserle 15gun altından alacaklar o hale getırecen.bak bıdaha elın catısına kus calmaya cıkıyomu

bence bunları yönlendiren birileri oluyo arkalarında esas onları bulmak lazım daha sonra cezada en güzeli benim salma 5 inci katda ordan atmak polisi arayıp haber vermek hırsız kaçarken düştü demek yıllarca canla başla emek ver sonrada adinin biri gelsin çalsın hangi kitapda yazar bu ben balıkesirdeyim denizliden çok ugraşlar vererek getirdigim ve besledigim kuşlkarım çalınıca benden çok oglum 12 yaşında onla beraber besliyoruz çocuk bir hafta agladı nasıl olcak bu iş şimdi şükür saglam bir evbuldum ve evimi oraya taşıdım ama yinede hırsız bu arkadaş ne yapsan kafaya koydumu çalar.en güzeli yargısız infaz..

ben onu bunu bilmem arkadaşlar bu şerefsizlere şeriat kanunu uygulaması gerekir devletin hangi elinle çaldın kardeş o eli hemen kesicen bak o zaman kapkaç hırsızlık kalıyor mu

Bende eskilerdenim size anlatayım .yıl 2003 lüleburgaza yeni taşındım evdeki eşyaları yerleştirmeden kümes yaptım .
o akşam ben işe gitmek zorunda kaldım , hanım çocuklar teyzeme gitti .arızayı erken giderdim izinli olduğumdan eve fab arabası getirdi .bir baktım .kümesin önünde ışık var koşarak yakaladım .dediğiniz gibi yaptım .soda şisesini musait yerine tapa diye taktım .Asıl şimdi macera; polis geldi beni nezarete onu sağlık raporu için hasteneye tedavisi bittikten sonra onu ekip arabasıyla evine bıraktılar .yaşı kuçük olduğundan,beni sabahlatılar .mahkeme 2009 kadar sürdü ,karar ona 2yıl hapis bana tecil 5yıl .ADALETİMİZ BÖYLE İŞTE ÇALANIN YANINA KAR KALIYOR; OLAN MAMUSLUYA OLUYOR.emek verip büyütüyoruz ,geliştiriyoruz ama adalet işlte böyle çalışıyor .
Bırakın polislik oynamayın dedi o zamanki polis memuru arkadaş

Geri