güvercin hırsızları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mehmet nuri
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
mehmet nuri
Meslek
serbest meslek
İlgi Alanı
Kediler
arkadaşlar çok üzgünüm bu sabah kalktıgımda yuvamı delip kuşlarımın büyük bir kısmını çalmışlar çaldıkları
tas perçem arap tasperçem beyazlar kürenk miski hünkari azman en çok zoruma giden bunların yavru veyumurtalarının kalması elimde bir çift bakıcım var altında 5 yumurta var birde 2 yavru hayla aglıyorum :hungur: :hungur: :hungur: :hungur: :hungur: :hungur: :hungur: :hungur: :hungur: :hungur: :hungur: :hungur: :hungur: :hungur: :hungur: :hungur: :hungur: :hungur: :hungur: :hungur:

[No message]

Ekli dosyalar

• arap2.webp
    arap2.webp
    392.1 KB · Görüntüleme: 1,659
perçemli beyazlarım

Ekli dosyalar

• çift güvercin.webp
    çift güvercin.webp
    1.6 MB · Görüntüleme: 1,679
[No message]

Ekli dosyalar

• hünkari.webp
    hünkari.webp
    1.5 MB · Görüntüleme: 1,624
geçmiş olsun, umarım tez zamanda bulunurlar.

saol giden kuşlR OLSA birşey demem ama onca yumurta yavru gözümün önünde can çekişiyorlar

Geçmiş olsun Mehmet, ALLAH düşmanımızın başına vermesin böyle emek hırsızlarını.
Kalan yavrularıda ölüme terk etmek yerine , siteden elle besleme yöntemlerini araptırıp beslemeye çalışmanı öneririm....

Geçmiş Olsun :( Bizimde eve hırsız girmiş ya :( okula diye çıktım arkamdan bakmış heralde kapıyı kitleyip kitlemediğime. Sonrada dalmış içeri.

GEÇMİŞ OLSUN.. :evet:

allah razı olsun sizden emek hırsızları nasıl olurda geceleri rahat uyurlar kerim abi tavsiyene uyuyorum ama nereye kadar

Geri