güvercin hızlı nefes alıp veriyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan isikinanc19
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Işık İnanç
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
selamlar arkadaşlar bende bir güvercin var yeni buldum eve getirdim başlıkta da belirttiğim gibi çok hızlı nefes alıp veriyor + nefes alıp verdiğinde fırg fırg gırf gibi garip bir ses çıkartıyor ve zorunda olmadıkça uçmuyor. kendi kendine yemini yiyebiliyor suyunu da içiyor. acaba hasta mı ?

Öncelikle ilgi alakandan dolayı teşekkür ediyorum kuş büyük ihtimalle üşütmüş ve akciğerinde sorun var aslında çok iyi bildiğim bir ilaç var ama reklam olmasın diye söylemiyorum en yakın vetenire git ve durumu anlat eminim sana ismini veremedigim ilacı verecektir fiyatı 20 25 TL arası bı ilaç düzenli olarak kullanırsan hiç bir sorunu kalmaz

selamlar arkadaşlar bende bir güvercin var yeni buldum eve getirdim başlıkta da belirttiğim gibi çok hızlı nefes alıp veriyor + nefes alıp verdiğinde fırg fırg gırf gibi garip bir ses çıkartıyor ve zorunda olmadıkça uçmuyor. kendi kendine yemini yiyebiliyor suyunu da içiyor. acaba hasta mı ?
Kardeş kesin akçiğerinde sorun var ben bu konu hakında bilgi bilmiyorum öğrenirsem yazarım iyi güneler(:

Geri