GÜVERCİN İLAÇLARI VE KULLANIMI

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Hüseyin BAŞOĞLAN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 21
  • Görüntüleme Görüntüleme 10K

Hüseyin BAŞOĞLAN

Moderatör
www.kuscular.org
Ad Soyad
Hüseyin BAŞOĞLAN
Meslek
Yazılım-Tasarım
İlgi Alanı
Balıklar
Bu Ürün vitaminlerin vücutta hızlı kullanımını sağlamak içi,kondisyon ve verimi arttırmak için,Güvercinleri yavru sezonuna hazırlamak için kullanılır.

KULLANIM ŞEKLİ:
2 Ölçü kaşığı haftada 1-2 kez 1kg nemlendirilmiş yeme ve 1lt içme suyuna karıştırılır.
ad3gvcnz8.jpg

Bu Ürün güvercinlerde Vitamin B eksikliğini gidermek için,verim arttırımını sağlamak için geliştirilmiştir.Sindirim sistemi ile ilgili problemlerde ve güvercinlerde ilaç kullanımından sonra mutlaka B vitamini kompleksi kullanılmalıdır.

KULLANIM ŞEKLİ :
2 ölçü kaşığı haftada 1-2 kez 1kg nemlendirilmiş yeme veya 1lt içme suyuna karıştırılır.Sindirim sistemi probleminden ve ilaç kullanımından sonra 1 hafta süreyle kullanılır
aktargvcbez0.jpg

aktargvcbez0.jpg

Doğadan çok özel hazırlanmış bir karışım.Bu seçilmiş baharat ve şifalı bitki reçetesi güvercinlerde oluşabilecek problemleri önceden önlemek amacıyla geliştirilmiştir.Kan temizleyici,güçlendirici,solunum ve sindirim sistemindeki zararlı bakterilere karşı iştah arttırıcı olarak vazgeçilmeyecek doğal bir ürün.

KULLANIM ŞEKLİ :
2 ölçü kaşığı haftada 2-3 kez 1kg nemlendirilmiş yeme karıştırılır

gvcbanyoyz0.jpg

Aktiv-Banyo banyosuna katılarak güvercinlerin tüyünü daha etkin temizlemelerini ,üzerindeki parazitlerden kurtulmalarını sağlar.

KULLANIM ŞEKLİ :
2 Ölçü kaşığı 5 lt banyosuna karıştırılır.

Bu ürün tüm yıl boyunca güvercinlerin kalsiyum ihtiyacını karşılamak için ,yavru sezonunda yumurta kabuğunun düzgün oluşmasında ve yavruların iskelet yapısının oluşumunda kullanılır.

KULLANIM ŞEKLİ :
Yıl boyunca haftada 2 kez 2 ölçü kaşığı 1kg nemlendirilmiş yeme karıştırılır.Yavru sezonunda haftada 3 kez 2 ölçü kaşığı 1kg nemlendirilmiş yeme veya 1lt içme suyuna karıştırılır
gvccalrb7.jpg

bu vitamin ve ilaçları nasıl temin edebilirim

arkadaşlar evcil hayvan yada güvercinle ilgilenen veterinerliklerin çoğunda olur.

sağol ömer abi bilgilendirdiğin için

ABİ KATKILARINIZDAN DOLAYI TEŞEKÜRLER

hangi konuda önerilerimizi beklrdiğini açıkca yazarsan seve seve yardım ederiz sevgili kardeşim.

teşekkürler......

bunların fiyatları konusunda bilgi verirseniz sevinirim arkadaşlar

Sayın Murat benim kuşlarımın ağızlarıda iltahaplar oluştu bu konuda yardımcı olurmusun lütfen

Arkadaşlar bu tür ilaçlar olsa da bunlar yanında farklı bir çok muadil ilaç bulunmaktadır çogunlkla kantlı hayvanlarda kullanılan tüm ilaçlar güvercinler üzerine güzelce etki bırakmaktadır en yakın klinige gidip tedarik edilebilir saygılar (Elif Veteriner Klinigi HATAY)

şey bunların fiyatları yaklaşık ne kadar onu öğrenebilirmiyim.!

abi kuslarda bit var nasıl bir ilaç kullanayım lütfen yardım et

slm arkadasım. ben pazarlarda satılan beyaz bır ılac var rakıya benzeyen (ılacın hazır halı) ben ondan kullanıyorum cok guzel bır ılac fısfısla gozune gelmıyecek sekılde sıkıyosun cok kuvvetlı bır ılac tavsıye ederım ve uzun sure bıt olmuyor kuslarda kolay gelsın

Geri