Güvercin İlanları Bölümü..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Hüseyin BAŞOĞLAN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 435

Hüseyin BAŞOĞLAN

Moderatör
www.kuscular.org
Ad Soyad
Hüseyin BAŞOĞLAN
Meslek
Yazılım-Tasarım
İlgi Alanı
Balıklar
Merhaba.
İlanlar bölümündeki yönetim ekibi sizden ricam olacak. İlanlar bölümünde ne kadar kilitli ilan varsa hepsini taşıma işlemi ile geri dönüşüm kutusuna taşırmısınız. Kesinlikle hiçbir konuyu silmeyiniz. Gereksiz aynısından birkaç tane varsa veya kural dııysa taşıma işlemi ile Geri dönüşüm kutusuna taşıyınız. Geri dönüşüm kutusunu sadece yöneticiler görür. Üyeler veya misafirler görmez. Kilitli konuları geri döünşüm kutusuna taşıyalım arkadaşlar. Birde bırakılan ilan kurallara uymuyorsa en geç iki gün içinde ilan için gerekli bilgileri vermek için özel mesaj atılmazsa ilan aynı şekilde altına bilgi mesajı yazılsın ve geri dönüşüm kutusuna taşınsın.
Teşekkürler.

sabah aynılarını yapmıstım zaten, kılıtlı konuların hepsı gerı donusum kutusunda :) hatta yazdıgınız kurallara bır ekleme yaparak 2 gunde resım vs eklenmeyen ılanlar sılınır demıstım :)

KuCuKaFaCaN' Alıntı:
sabah aynılarını yapmıstım zaten, kılıtlı konuların hepsı gerı donusum kutusunda :) hatta yazdıgınız kurallara bır ekleme yaparak 2 gunde resım vs eklenmeyen ılanlar sılınır demıstım :)

Satılık güvercinler bölümünde toplam 3 sayfa var. Bu 3 sayfada çok sayıda kilitli konu var. Yani günceliğini yitirmiş hiçbir konu kalmasın orda. Kilitli konuların tamamı taşınsın.

peki:)

Geri