Güvercin ırkı ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan EfeTorunu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

EfeTorunu

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Hüseyin Aytaç
Meslek
İşletmeci
İlgi Alanı
Köpekler
Selamlar,
Bir arkadaşımdan daha yeni hediye geldi, çok iyi döndüğünü söylüyor kendiside pek güvercinden anlıyan biri değil onada hediye gelmiş çok öncelerden nasıl dönüyor diye sorduğumda sağlıklı cevap alamadım onun için üstadlar ırkı nedir söylerseniz sevinirim.

Dolapcı olabileciğini tahmin ediyorum. Kuyruk telek sayısı 16, gözler çakır.

Saygılarımla Hüseyin Alparslan AYTAÇ

Ekli dosyalar

• DSC_0259.webp
    DSC_0259.webp
    371.9 KB · Görüntüleme: 529
  • DSC_0255.webp
    DSC_0255.webp
    412.6 KB · Görüntüleme: 597
Güzel bir dolapçı (Allah can pekliği versin)

KOMŞUYA BİLE DÖNER.. :haha:

ARASIRA GİDİP İSTEMEK ZORUNDA BİLE KALABİLİRSİN..! :haha: :slm:

Bana dolapçı gibi gelmedi çoğu arkadaşım dolapçı besliyor ama bu kuşun gagası kısa gibi geldi bide göz rengi dolapçının göz rengi degil :evet:

Teşekkür ederim ilginizden dolayı :)

Türker bey'in dönücü ırklara karşı bir antipatisi var sanırım bütün dönücü ırk kuşların yakalandığını veya başka yerlere dönüp kaçabileceğini düşünüyor ve insanları yanlış bilgilendiriyor malasef

DÖNÜCÜ IRKLAR NASILDIR ?

O HALDE ; DOĞRU BİLGİLENDİRME YAPAYIM..! BESLEMİŞ OLDUĞUM BURSA OYNAR GÜVERCİNLERİ EVİNE DAHA SADIKTIR. KAYBOLMA RİSKLERİ, DÖNÜCÜ IRKLARA GÖRE ÇOK DAHA AZDIR..

BENİM KISTASIM BUDUR.

HERKESİN BESLEDİĞİ GÜVERCİN GÜZEL OLDUĞU GİBİ , TÜM GÜVERCİNLER GÜZELDİR.

HAYATTA; RENGİ ALIN ,GERİYE NE KALIR Kİ !

GÜVERCİNLERİNİZ SİYAH-BEYAZ , HAYATINIZ RENKLİ OLSUN..

Re: DÖNÜCÜ IRKLAR NASILDIR ?

[email protected]' Alıntı:
O HALDE ; DOĞRU BİLGİLENDİRME YAPAYIM..! BESLEMİŞ OLDUĞUM BURSA OYNAR GÜVERCİNLERİ EVİNE DAHA SADIKTIR. KAYBOLMA RİSKLERİ, DÖNÜCÜ IRKLARA GÖRE ÇOK DAHA AZDIR..

BENİM KISTASIM BUDUR.

Türker bey kuşlarınızı güle güle besleyin kendi beslediğiniz kuşlarınızı överken farklı ırkları küçümsemeyin ve yanlış bilgilendirmede bulunmayın.Alaycı tavırlarınız hiç hoş değil...

Re: DÖNÜCÜ IRKLAR NASILDIR ?

umut coşkun' Alıntı:

BENİM KISTASIM BUDUR.

Türker bey kuşlarınızı güle güle besleyin kendi beslediğiniz kuşlarınızı överken farklı ırkları küçümsemeyin ve yanlış bilgilendirmede bulunmayın.Alaycı tavırlarınız hiç hoş değil...

UMUT ; NE DİYORSUN SEN ? NE ALAYI ? POLEMİĞE GİRME UZATMA .YAKIŞMAZ SANA ..

SELANIK,DOLAPÇI,..DÖNÜCÜ IRKLAR APTALDIR..YAZIYORUM O HALDE..ÇOK UZATTIN.

10 LİRALIK APTAL BİR ARAP İÇİN NE ÇOK KONUŞTUNUZ..

ÇOCUK MU VAR SİZİN KARŞINIZDA ? KİM NEREDE NE KADAR KÖTÜ ÖRNEK OLUYOR..BU KONUYU DERHAL GÖRÜŞELİM..SİZLERLE..

TÜRKER BEY DEMEKLE SAYGILI OLUNMUYOR..VARSA BİR SIKINTINIZ ADAMM GİBİ ÖZEL MESAJ ATIN..

DÖNÜCÜ IRKLAR APTALDIR .BU DA BENİM DÜŞÜNCEM .PAYLAŞIYORUM..SENİN DÜŞÜNCENE BİRŞEY SÖYLEYEN Mİ OLDU..? HERKES SAYGISINI MUHAFAZA ETSİN..KİM OLURSAN OL..SAYGILI OL..

DÖNEKCI35' Alıntı:
Türker bey'in dönücü ırklara karşı bir antipatisi var sanırım bütün dönücü ırk kuşların yakalandığını veya başka yerlere dönüp kaçabileceğini düşünüyor ve insanları yanlış bilgilendiriyor malasef
BİR DAHA BANA BU TARZ SÖZLER İLE ÇIKMA ..SIKINTIN VARSA ÇÖZERİZ..BU YAKLAŞIM MODERATÖRE YAKIŞMAZ..BULUNDUĞUN SORUMLULUĞUN BİLİNCİNDE DAVRAN..

KOMŞUYA BİLE DÖNER.. :haha:

ARASIRA GİDİP İSTEMEK ZORUNDA BİLE KALABİLİRSİN..! :haha: :slm:
BÜTÜN YAZDIĞIM BU KADAR 2 MODERATÖR BANA KARŞI YAZIYOR..SİZİN SIKINTINIZ NEDİR BİRADER..?

1 ÖZEL MESAJ GÖNDERSEYDİNİZ ..SİLERDİK..KIRDIM MI BU GÜNE KADAR SİZLERİ..?

BİR İNSANIN FİKİRLERİNE ,YAZILARINA SAYGINIZ YOKSA , YAŞINA DA MI YOK..?

GÜVERCİNİ BANA MI ÖĞRETECEKSİNİZ SİZ ?

MODERATÖR ;

DENETLEYİCİ,UYARICI,YÖNLENDİRİCİ,EĞİTİCİ,ÖRNEK,DÜZENLEYİCİ,..KONUMUNDADIR..

FORM İÇİNDE RENCİDE EDİCİ DEĞİLDİR..!

MODERATÖR OLMAMIŞ OLSA ;EYVALLAH , DÜŞÜNCELERİNİ YAZAR ..KİŞİLİĞİNE YÖNELİK TERSLİKLERİ AÇIKLAR BELKİ..

AMA SİZLER ; ÖZEL MESAJ KULLANMALISINIZ ! BEN DE HATA YAPARIM..HERKES YAPABİLİR. 2 MODERATÖR BİRDEN YAPAMAZ. O ZAMAN SİSTEM SORGULANIR..!BEN SADECE KULLANICIYIM ÇÜNKÜ..FAYDALANICI DURUMUNDAYIM SADECE..

Geri