Güvercin Kaçtı ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Harun2434
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

Harun2434

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Harunh
Meslek
okuL
İlgi Alanı
Kediler
Dün benim mavi erkek güvercinim kaçtı 1 buçuk ay önce almışdım kanatları çekmiştim kanatları uzadı dün ilk kez uçtu eşi var yavruları var neden gelmiyor dün güvercinler karşı çatıya kondu tek o geri gelmedi tekrar uçtu sonra uzaktaki binaya kondu kuşları uçuruyorum kuşları görüyordu arada bi kaybolup tekrar görünüyordu kuş ,ama kuşları görüyor gelmiyor sonrada gitti daha göremedim neden kaçmış olabilir, ?

kanatlarını çektikten sonra etrafı göstermediysen ha 1.5 ay ha 1 dk farketmez kuş etrafını görmedikten sonra kümesi neresi nerdne bilsin :)

oh sonunda be çok mutluym mavi geldi 2 gün sonra yani 10 dk önce çatıya çıkdım bakdım gelmıs hemen ıcerı aldım :D kirlenmiş :)

bundan sonra uçursanda gitmezde bidaha kuş aldığında etrafı göstermeden uçurma.

güvercini dışarı çıkartıyordum ama etrafı göremiyordu duvar vardı dieleri mermere konuyodu etrafı görüyordu zaten güvercini uçurmaya çalışmadım birden kalktı neyse kardeş sanada teşekkürler.

GERİ GELDİĞİNE SEVİNDİM.

YAVRUSU DA VARMIŞ.. :heyo: :slm:

bendede bi kelebek vardı rüzgar aldı götürdü 3.5 gün sonra gelmişti.

kaçıp da 1-2 gün sonra gelen kuşlarınızın kıymetini bilin.bu kuşlar sağlam damarlı oldukları belli.bu kuşlardan yavru almaya bakın. yumurtalarını başka kuşların altına sürüp bu kuşların damarlarını çoğaltmaya bakın. birde bu kelebeklere karşıya oyunlu sağlam damarlı kuşlar bulup kan değişimi yapın. çıkan yavruları uçurun. sizde oturup seyredin.inanın oturduğunuz yerde kendinizi kaybedebilirsiniz.bo sağlıklı yavrular almanızı dilerim.

geçen hafta benim erkek posta güvercinim kaçtı 1 saat sonra karşımızdaki binanın üzerinde dinlendiğini görünce digerlerini uurdum çok şukür geldi :hhh: :hhh: :hhh:

Geri