A
Anonymous
Misafir
Merhaba, petshopta kötü halde bir güvercin bulduk ve eve getirdik. Bitkinliği ve halsizliği geçti. Fakat kanadını ve kuyruğunu kesmişler. Bir ay oldu uzama adına bi gelişme yok. Bunun için ne yapabiliriz?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Forumumuzun değerli büyüklerinden Ahmet abimize yazdığınız bütün bu cümleleri size iade ediyorum. Ahmet abimiz eski kuşculardan dır ve bilgi ve deneyimleri ile sevilen bir kişidir.Miyavlovic' Alıntı:Velev ki senin dediğin şekilde 'bulduk'; herhangi bir petshopta bulunabilirdi de, ücretsiz almış da olabilirdim ve bunun sorduğum şeyle bir alakası olmadığı için seni ilgilendirmezdi, beleşçi olmadığın takdirde.
Ayrıca "bulmak" illa ki ortada bulunan ücretsiz bir nesnenin gözle görülür hale gelmesi anlamını taşımaz. Orada bahsettiğim "hal"i le ilgili. Örneğin; "hasta olan kuşumu gece ölmüş -halde- buldum" cümlesinde de görüldüğü gibi. Zaten birazcık mantığı kullanırsak petshopun ortasında kimseden habersiz şekilde arz-ı endam eden bir güvercin bulunmaması da kolayca anlaşılabilir bence.
Yazdığınız cevapta ne imla düzgün, ne cümle kurulum şekilleri. Buna rağmen bana edebi söz sanatlarından bahsetmeniz ise yalnızca ukala bir cahil olduğunuzu gösterir. Umarım okuma beceriniz yazma beceriniz kadar vasat değildir de bu açıklamayı idrak edebilirsiniz. Çünkü yeterince boş bir cevaba karşılık açıklama yaptırdınız bana. İyi geceler.