Güvercin kavgası

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kemal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

kemal

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Kemal Tüfekçi
Meslek
kuyumcu
İlgi Alanı
Kuşlar
Liselilerin güvercin kavgası kanlı bitti
Bursa'nın Yıldırım ilçesinde lise öğrencisi bir genç, sattığı güvercinin parasını vermediğini iddia ettiği şahsı sırtından bıçakladı.

Edinilen bilgiye göre, bir hafta önce İ.T. (14) isimli lise öğrencisinden güvercin satın alan R.K. (14), parasını 3 gün sonra ödeyeceğini söyleyerek güvercini alıp gitti. 7 gün sonra Değirmenlikızık Mahallesi'ndeki parkta R.K. ile karşılaşan İ.T., güvercinin parasını istedi. R.K.'nın parasının olmadığını söylemesi üzerine iki arkadaş arasında kavga çıktı. İ.T., yanında getirdiği çakı bıçağını güvercinin parasını ödemeyeceğini söyleyen R.K.'nin sırtına sapladı. İki genç çevredeki vatandaşlar tarafından güçlükle sakinleştirildi.

Yaralı R.K., ihbar üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ekibinin müdahalesinin ardından Yüksek İhtisas Hastanesi'ne kaldırıldı. Olaydan sonra kaçan liseli genç İ.T., çok geçmeden polis tarafından yakalandı. Gözaltına alınan zanlı İ.T.'nin sattığı güvercinin parasını ödemediği için R.K.'yi bıçakladığını söylediği belirtildi. Olayla alakalı soruşturma sürüyor.

biraz aşırı bir tepki ama haketmiş öle heriflere kıl oluyorum

bence hiç gerek yok böyle seylere alt tarafa kuştur insanlar birbirlerini vuruyorlar valla çok yazık

hasan_22' Alıntı:
bence hiç gerek yok böyle seylere alt tarafa kuştur insanlar birbirlerini vuruyorlar valla çok yazık

böle deme ben olsam bende wururdum ...

omenn' Alıntı:
hasan_22' Alıntı:

İşte bu yüzden kimse sen ve senin gibilerden veresiye kuş almıyor... Nedemek ya bir kuş için birisi cahilliğinden bir suç işliyor bir insanı yaralıyor siz hak etmiş yok bende vururdum diyorsunuz. Çok ayıp hemde çok ayıp.. Sizin gibi zihniyetlerin yüzünden hala yerimizde sayıyoruz... inanın çok üzüldüm

iki tane genç kardeşimiz..yaşlar daha 14 ..önüzde kocaman güvercin besleyeecginiz yıllar var.daha ne kuşlar gelir geçer elinizden..şuç bıçaklayanda 7 gün geçmiş aradn bırak onun olsun..güvercinin lafımı olur arkadaşlar arasında ama bunlar galiba arkadaş deildi :evet:

selam değerli dostlar..yeni okudum konuyu ..olay benim evimin yanın da olmuş..ne kadar üzücü bir durum kuş için olan şeye bakın..şiddeti işte bu sebep ile tasvip etmiyorum..

Heleki şu kriz ortamında en ufak bir tartışmaya bile girmemek lazım kimseyle. Milletin boğazına kadar dayandı mali sıkıntı. Düzeltmesi gerekenler kendilerini düzeltti ülkeyi düzeltemedi.

omenn' Alıntı:
hasan_22' Alıntı:

Cok yazık bu şekilde düşünmen ama sanırım yaşınında verdiği delidoluluk vardır 16 yaşında bu kadar rahat konuşabiliyor insan ilerde olgunlaştığında seninle aynı fikirde olmayan abilerinin ne demek istediğini anlarsın.

Geri