guvercin kaybolmayı nasıl önlerim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ynscicekk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 875

ynscicekk

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
yunus emre çiçek
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
Güvercinler yüksek ucunca kümesi sasiriyorlar ve böyle 2 kuş kaybettim 4 ay öncede ucuyorlardi uçup iniyorlardı ama son zamanlarda yükselince havada turlayip kümesi arıyorlar

Canım kardeşim anlıyorum bilgiye açsınız hemen klavyenin başına geçip yazıyorsunuz yüksek sinek veya yıldız uçan diye adlandırdığımız uçuşlar vardır hayvanların doğası gereği besleyene vu uçurana göre bu maharetlerini gösterme şekilleridir sen sanki herkes seni mahalleden seni tanıyor ve biliyormuş gibi yazıyorsun oysa sen sanal alemde yazışıyorsun ve kuşlarını çok yükseğe çıkarmamağa çalış alttan kuş at veya baska bango türü kuşları atıp kuşlarını alçalt yani hata senin birde birşeyi anlatırken teferruattan ziyade ne kuşları uçurduğundan bahsedersen iyi olur örneğin rüzgarlı ve karlı havada kelebek salınmaz etrafında kuş gösteren varsa dönek uçurulmaz bursa kuşu veya oynar sabah salınır mardin kuşu işin yoksa herzaman salınır tip kuşu ise sabah uçurulur akşam üzeri beklenilir selamlarımla.

Normal oyunlu kuşlarda sıkıntı yok ama baska diyorsunuz ama baska sineğe çıkıyor diğer kuşlar iniyor ama o inemiyor hava şartları gayet güzeldi hani yükseğe çıkmasına izin vermeyin diyorsunuz ama yüksek ucunca ayrı bir zevk veriyorlar önceden bango besliyordum sineğe çıkıyorlardı kuş gosterince direk iniyorlardi uzun lafın kısası oyunlu kuş bekliyorum kuşlar yükselince benim onlara işaret gibi bir şey vermelimiyim kümes burada diye

Geri