Güvercin(Kısa film) Mutlaka İzleyin..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ilhan Kösedag
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 20
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Silinmiştir
Meslek
Silinmiştir
İlgi Alanı
Kediler
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=5PYwAg9_Nng&feature=related[/youtube]

paylaşım için teşekkür ederiz İLHAN ABİ

Rica ederim kardeşim...

Selamlar, sevgiler..

Ne yazlır bilmiyorumda şuan çok duygulandım bayağıda kötü oldum aklıma bir şey yazmak gelmedi çok duygulandım.

paylaşımınız için teşekkürler,

Saygılarımla,

Ramazan ABA

Rica ederim..Film gerçekten etkileyici olmuş..Bir çocuk, yoksulluk ve güvercin tutkusu...

İlhan bey paylaşımınız için çok teşekkürler, duygulandırıyor insanı.

Film icinde anathema dinlemek garip geldi.... fiml güzel olmuss. ellerine yüreğine saglık..

faith-to-black' Alıntı:
Film icinde anathema dinlemek garip geldi.... fiml güzel olmuss. ellerine yüreğine saglık..
huklas' Alıntı:
İlhan bey paylaşımınız için çok teşekkürler, duygulandırıyor insanı.

Rica ederim, ben sizlere teşekkür ederim, izlediğiniz ve görüşlerinizi paylaştığınız için..

Selamlar..

Paylaşım için teşekkürler.
faith-to-black' Alıntı:
Anathema ayrıntısına dikkat çektiniz benide eskilere götürdünüz.Saygılar.

çok güzel olmuş. duygulandım. hele pazardakı kuşçulara da kıl oldum..bir çocuk hep gelıp isteyecek sen hep rededeceksın..abilerim işte önümüzde çok güzel bir örnek..KUŞÇU ile TÜCCAR ın farkı budur.

çok güzel olmuş yapanın yayınlıyanın emegine sağlık

duygulandım.. güzel olmuş..

Gerçekten çok güzel bir kısa film. Çok duygusal ve insanı etkiliyor. Emeği geçen herkezin eline sağlık, paylaşım için de teşekkürler.

Hepimizin kendinden birşeyler bulabileceği dokunaklı bir film.Paylaşım için teşekkürler İlhan bey.

İlhan kardeşim paylaşım için teşekkürler,emeğine sağlık.Yurdum insanının kuş pazarında bacak kadar çocuğa kuş satmak

istemesi bile ne kadar garibime gitti,maalesef bu tür tüccar zihniyetler günümüzdede var.

Birde bu memlekette güvercin bakmak bile garibanlar için lüks bir uğraş haline geldi.Yemin k.g 1 lira,1 ekmek 1 lira tarım

ülkesinde bu ne yaman çelişki böyle bilmem.

Selamlar sağlıcakla kal.

ÇOCUK KUS VE KUSCU ANLATILMAK İSTENEN ÇOK AMA KİM KENDİNE NE LER ÇIKARIR BUDUR ASIL ÖNEMLİ OLAN HALA GÜNÜMÜZDE HER ZAMAN VAR OLAN VE VAR OLACAK SEYLER KUS DEYİNCE SADECE ÇIKARLARINI MENFAATLERİNİ DÜŞÜNENLERİN ÇOGUL OLUSU VEDE HEPTE OLACAK OLMASI AYNI HAVAYI TENEFFÜS ETTİGİMİZ BU ORTAMDA BU SEKİL SEYLER İZLEYE BİLİYORSAK HİÇ İLERLEME SAGLAYAMAMISIZ DEMEKTİR

PAYLASIM İÇİN TESEKKÜRLER

SAYGILAR

Rica ederim arkadaşlar, insana dair ne varsa paylaşmaya değer...

Selamlar..

şenol tunç' Alıntı:
İlhan kardeşim paylaşım için teşekkürler,emeğine sağlık.Yurdum insanının kuş pazarında bacak kadar çocuğa kuş satmak

istemesi bile ne kadar garibime gitti,maalesef bu tür tüccar zihniyetler günümüzdede var.

Birde bu memlekette güvercin bakmak bile garibanlar için lüks bir uğraş haline geldi.Yemin k.g 1 lira,1 ekmek 1 lira tarım

ülkesinde bu ne yaman çelişki böyle bilmem.

Selamlar sağlıcakla kal.

Çok haklısınız Şenol abi... Saygı ve selamlar..

cok guzel ve duyguladıran bır paylasım olmus..

Geri